Eveet arkadaşlar belkide bazılarınız merak ediyordur call of duty 2 de farklı bi captain price var call of duty 4 dede bakın onun anlatımı basittir: Call of duty 2 deki "Price" şimdiki call of duty 6 daki nin babasıdır evet babasıdır hatta dikkatli bakarsanız pek benzemiyor call of duty 4 dekine o biraz sakallı bıyıklı her neyse call of duty 4 de olmedi captain price ruslar onu hemen hastaneye goturdu neyseki yaşadı ama hastaneyi araplar ve ukraynalılar bastı captain priceyle mactavish i kacırdılar ama mactavish ve price ordan kacmayı basardı amerikaya gittiler amerika başka birileriyle savaşdayken ki araplar ukraynalılar onları takip etti ve amerikanın savastıgı ulkelerin yanına gectiler pek belli olmuyor ama o savasta araplar ve ukraynalılar vardı ve gene ama bu sefer price yi kacırdılar mactavish de amerikaya katıldı S.A.S takımıyla boylece hem onlara yardım etti hemde priceyi aradılar ve de onu buldular. Evet arkadaslar Price ın hikayesini anlattım alıntı falan degildir kendim oyunu oynaya oynaya buldum ve birazcıkda tarihini okuyarak __________________