Merhabalar; Kılıclarınızı kuşanın kudretli ordunun askerleri! Savaşa gidiyoruz! Bu savaşı kazanmayı duşuneceğimiz kadar, toplayacağımız ganimetleri de duşunmemiz gerekiyor! Toplayıcı birlikler fazlalıklarınızdan kurtulun. Yuklerinizi atın ve savaşta kazanacağımız tum ganimetleri topraklarımıza getirin! - Benim cantam cok dolu! Savaşta nasıl ganimet toplayabilirim? *Eğer fazlalık yuklerin varsa, ana şehrinde bulunan Depo'yu ziyaret edebilirsin! - Peki bu Depo icin ucret odeyecek miyim? * Elbette odemeyeceksin! Ancak zamanla tek Depo sana yetmeyecek ve genişletmek isteyeceksin. İşte o zaman bir miktar ucret odemen gerekecek... - Peki bineklerim ne olacak? Savaşa tek binekle gitmem gerekiyor. * Merak etme Depo'ya bineklerini de emanet edebilirsin... - O halde teşekkur ederim kadim dostum! Ben gideyim ve Depo'yu bulayım... * Bir dostum sana yardımcı olabilir. Git ve yaşlı Ildan ile goruş! Ildan : Hoş geldin asker! Gel sana Depo'yu nasıl kullanacağını anlatayım; http://www.youtube.com/watch?v=rcQz0fj9MeU -Cok teşekkur ederim efendim! Bu sayede artık cok daha yararlı bir toplayıcı olabilirim... Sağlıcakla
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Depolama Sistemi