Cengiz Han 2 dunyasında meslekler cok buyuk rol oynamaktadır. Meslekler sayesinde silahlar, iksirler ve yetenekler uretebilirsiniz. Mesleklerinizi, başkentlerinizde geliştirebilirsiniz.
Meslekler, toplama ve uretim yetenekleri olmak uzere iki kategoriye ayrılır. Her sınıf aynı anda uc toplama yeteneği ve uc uretim yeteneği oğrenir.
Uretici meslekler; Turk Demirciliği, Pers Ureticiliği, Moğol Binek Eğitimi, Cin Simyagerliği, Roma Zırh Ureticiliği, Hint Cevher Ureticiliğ, Akdeniz Ureticiliği, Kudus Şeytani Zırh Ureticiliğidir. Toplayıcı meslekler ise; Bitki Toplama, Tuzak Kurma ve Cevher Toplamadır. Uretim Yetenekleri
Eşyaların nasıl yapılacağını oğrenmek icin Uretim Yetenekleri Formulu gerekir. Eşya uretmek icin ve hangi malzemelerin gerektiğini oğrenmek icin meslek arayuzunu acın. Uretilen malzemeler zindelik tuketir. Zindelik duşuk olduğunda, dinlenip geri kazanılması gerekmektedir. Zindelik: Eşya uretme sırasında karakterin harcadığı guce zindelik denir. Zindelik seviyesi yuksek olan karakter ard arda daha cok eşya uretebilmektedir. Zindelik oyun icinde ya da cevrimdışı gecen surede yukselir. Pazar’da (J) bulunan zindelik hapı ile yukseltilebilir. Uretim Yeteneklerini Unutma En az uc tur Uretim oğrendiyseniz, ancak yeni bir yetenek oğrenmek istiyorsanız, mevcut yeteneğinizi ustada unutabilir ve yeni uretim yetenekleri oğrenebilirsiniz. Yetenekleri bırakmadan once lutfen iyi duşunun. Bir yeteneği unuttuktan sonra, geri donuşu olmaz. Malzeme Formulu ve unvanı kaybolacaktır. Yeteneği yeniden almak icin seviye 1'den oğrenmeniz gerekir. Toplama Eşyalarını Nerede Bulabilirim? Meyan Koku: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası bolgesinde bulabilirsiniz. Yaban Arısı: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası bolgesinde bulabilirsiniz. Aspur: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası bolgesinde bulabilirsiniz. İşlenmemiş Cevher: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası bolgesinde bulabilirsiniz.