Merhaba Forum icerisinde bir kac oyuncumuz uretim hakkında taleplerini ilettiklerini gorduk bizde konu hakkında detaylı bir şekilde uretimleri adım adım gercekleştirerek bir nevi işinizi kolaylaştırmak istedik. Bugun uretim olarak size Cevher Ureticiliğinin ayrıntılarını ne şekilde geliştiremeniz gerektiği hakkında bilgilendirmede bulunacağız. Umarım size yardımcı olur bu konumuz. Cevher ureticisi olmamız icin oncelikle Madencilik mesleğini yani maden toplama mesleğini oğrenmemiz gerekmektedir. Bunun icin yapmamız gereken başkentimizde bulunan Madencilik ustasına gidiyoruz.
Ustamız bize oğrenmemiz gereken mesleği karşımıza cıkarıyor ve maden toplama yeteneğini oğreniyoruz. Artık maden toplayabiliriz.
Şimdi Cevher ureticiliği oğrenmemiz gerekiyor bunun icinde yine başkentimizde bulunan cevher ustasına gidip yeteneğimizi oğrenelim.
Artık cevherde uretebiliyoruz. Ornek Olarak ben size İşlenmemiş Şark Topazını gostereceğim. Şimdi Hint Cevheri ureticiliğini geliştirmemiz gerekiyor. Bunun icin yapmanız gereken işlem yalnızca Hint Cevheri dukkanından oğrenmek veya uretmek istediğiniz parşomeni satın alıp yalnızca uzerine sağ tıklayıp ureteceğiniz taşın yeteneğine sahip olmamız gerekiyor.
Evet Artık İşlenmemiş Şark Topazı (Guc Puanları +18) Uretebiliyoruz.
Fakat uretimi gercekleştirebilmemiz icin bir kac malzeme istiyor İşlenmemiş Şark Topazını uretebilmemiz icin bizden 9 adet İşlenmemiş Cevher ve 1 adet İşlenmemiş Cevher Parşomeni istemektedir. Bu malzemeleri toplayabilmemiz icin Madencilik Ustası bize yardımcı oluyor. Madenci ustası bize uretim yapabilmemiz icin malzemeleri nerden bulacağımızı kısa bir şekilde anlatmıştır.
İşlenmemiş Cevheri toplayabilmemiz icin Hannan Nehri Ovasına gidiyoruz.
Hannan Nehri Ovasının belirli noktalarında İşlenmemiş Cevher topluyoruz.
İşlenmemiş Cevher Parşomeni icin ise Genel Tuccardan istenilen parşomeni alıyoruz ve uretim icin istenilen malzemeleri toplamış oluyoruz. Şimdi yapmamız gereken ise yalnızca Hint Cevheri uretim penceresini acarak ureteceğimiz formulun uzerine tıklayarak uret butonuna basacağız.
Artık cevher uretmeyi oğrendik. Her urettiğimiz malzeme bize bir ust seviyeye gecebilmemiz icin uretim tecrubesi vermektedir. Ornek : İşlenmemiş Şark Topazını urettiğimizde bize 9 yetenek puanı vermektedir ve bir ust seviyeye gecebilmek icin İşlenmemiş Şark Topazından 17 Adet uretmemiz gerekmektedir. Yeterli seviyeye ulaştığımızda ise Hint Cevheri Ustasına giderek yeteneğimizi 2. seviyeye gecirebiliriz. Teşekkurler İyi forumlar.