Oncelikle herkese selamun aleykum ..Bir coğumuz bu oyunu bilmektedir bir coğumuzda bilmemektedir.Ben elimden geldiği kadarıyla bir paylaşım sunmak istedim umarım yardımı dokunur .. Şimdi Gorevlerde Ulusal İc İşleri Gorevinde Genellikle istenen bazı bitkilerin isimler ve yerlerini belirtmek istedim .. Meyan Koku: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası Bolgesinde Bulabilirsiniz .. Yaban Arısı: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası Bolgesinde Bulabilirsiniz .. Aspur: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası Bolgesinde Bulabilirsiniz .. İşlenmemiş Cevher: Başkentimizde bulunan şehir ışınlanma gorevlisinden veya normal haritadan giderek Hannah Nehri Ovası Bolgesinde Bulabilirsiniz .. Ve Bir Cok Bitki Bu Belirttiğim Yerde bulabilirsiniz genellikle ağacların govdesinde veya cevrelerinde bulabilirsiniz .. Umarım bir yardımımım dokunmuştur diye duşunuyorum bilen vardır bilmiyen vardır .. ByOtto Pers Devleti ..