-Caresizseniz Care"Siz"Siniz..
‎"Senin gecmişini sik*yim" diyemediğimizden, "sen anlat ben dinliyorum" dediğimiz anlar da var tabi. Seпi αпlαtıyorum dα millet şiir zαппeder.. O yαпıпdαki Gαvαt Belki..Biguп Beпdeп Dαhα Cok Sever.!! Umutlα bαktığıп o yαrıпlαrı eliпdeп αlmαsıпı bilirim de, s*ktir et,mutlusuп.
Bir gun tanışacağız, arkadaşlığımızın arkadaşlık duzeyinde kalmayacağını bilerek arkadaş olacağız, sonra sevgili. Bir ay, altı ay, uc yıl. Sonra ben, bir akşam ya da sabah ya da gece yarısı, henuz sen beni terk etmemişsen tabii, herhangi bir neden belirtmeden cekip gideceğim. Cunku veda konuşmalarını beceremem.
Biz cok normal adamlar değiliz , Sizinde cok normal olduğunuz soylenemez. - Sadece SEN olduğun icin seni seven hic kimse yoktur bu hayatta. Ya paran vardır , ya şeklin. Ya ortamın sağlamdır , ya facan . Ya gozlerin guzeldir , ya sozlerin. Ya arkadaş cevren iyidir , ya sen cok iyisindir . Ya ağzın cok iyi kelime yapar , ya etkileyicisindir. Ama hic kimse sadece SEN olduğun icin sevmez seni , Sevemez . # Mesala elinde şarap şişesi , ama seni olesiye seven birisi olabilirmi ? HAYAT" Diyoruz , Yaşamaya Devam Ediyoruz.. Onca Kırıklık , Onca Huzun Yaralarımıza Ufleye Ufleye Bir Şey Yok Diyoruz. En Cok Kendimizi Kandırıyoruz Cok Şey Var Aslında .. Uflemeyi Bırakıp Konuşmaya Başlarsam , Bir Daha Asla Susmayabilirim.. Oyle Cokki Kan Kaybım , O Kadar Buyuk Ki Kendime Olan Yalanım.. "HAYAT" Diyorum , Susuyorum.. Nefes Lazım Bana , Cunku Yaralarımı Ufluyorum.. !! Biz aslında karşımızdaki insanı sevmiyoruz.Onun bizde yarattığı duyguyu,heyecanı,hissi seviyoruz. Sevgiyi değil sevilmeyi seviyoruz.İşte biz bu kadar benciliz. Sek olmalı aşk dediğin.Yalanla icmeyeceksin.Yanına kavun gibi tatlı sozler koyacaksın..Sarhoş olmayacaksın ve de sacmalamayacaksın aşkta..Ayık olacaksın,Neyine senin zil zurna(!)Bileceksin sevmeyi,yanaklarını hissetmediğini anlayana kadar seveceksin.Abartmayacaksın,kalbin kadar seveceksin,gerek yok oyle buyuk bir aşka,bi ufakta yeter..! AMA SEVECEKSİN.. Oyle bir giderim ki; corak kalan yureğin; Susuz sahralara nisbet eder. Oyle bir zamanda gelirim ki, iklimler tepetaklak olur. Mevsimler şaşırır, Meltem utanır baharında esmeye... Asalet; Boyda Değil, Soyda / İncelik; Belde Değil, Dilde / Doğruluk; Sozde Değil, Ozde / Guzellik; Yuzde Değil, Yurekte Olur ! Birlikte olamayacaksak Tanrı neden karşılaşmamızı istedi ? Yunanlısına Eros, Romalı' sına Amor dediler. İkisini de tanrı yaptılar aşkın başına ... Tanrı olmak basitti de hic gercek olmadılar , masal olmak cok koydu gercek olmayan tanrı kırntılarına ... Gun bitti , değişti zaman ... Ne Roma kaldı geriye ne Eski Yunan ... Eros' tan biblo yaptılar , Amor' dan parfum .. Tanrılıklarını satıp ekmeklerini kazandılar... Aşk ateistti, cok gec anladılar... ‎"Eyvallah" ne guzel bi sozdur. Bazen kabulleniş , bazen boş veriş , bazen de yol veriş.. Ama sonunda hep bi rahata eriş..!
İyi Forumlar..