KADİM GOKAVİM nedir merak eden dalsın :D
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- KADİM GOKAVİM nedir merak eden dalsın :D
-
26-09-2019, 21:54:30Gercek Mesajı Gonderen KyRou Gokkavmin son kalan onikilerinden Kara-Han, bir zamanların efsanevi kılıc ustası Cağ-Han'a ait olan efsanevi kılıcın tek ve yegane sahibidir. Kadim Ustaların bu tek varisi "Butun Savaşları Sonladıracak Son Savaş" icin anahtarı ellerinde tutmaktadır. Ne var ki, savaşa giden bu yol vahşet doludur ve sadece gereken cesareti, dayanıklılığı ve beceriyi gosterebilenler geri kalan herkesin ustunde yukselmeye ve Gokkavmin kadim sırlarını oğrenmeye hak kazanırlar.. Sizin icin gokkavim olayını bir de admine sordum... Cevap: "KADİM GOKKAVMİ OYUN ACILDIGINDA SECİLEMİYOR KADİM GOKKAVİM OLACAK GUCE VE RUHA SAHİPSENİZ KADİM GOKKAVMİNE GECEBİLİRSİNİZ AMA BU O KADARDA KOLAY DEGİL ZATEN OYUNUN AMACI BU OLDUGU İCİN ZOR KADİM GOKKAVİM OLABİLENLER KISACA GM OLARAK ACIKLANABİLİRLER İYİ OYUNLAR..." Oyunu bilmeyenler icin oyunu biraz ozetliyeyim... Oyun toplamda 150 lvl den oluşmaktadır. 1 - 112 arası lvl dir 113 olunca Adept 1 olursun ( A1 ) yani Master a geciş yapmış olursun. Adept 33 lvl dir A1 - A33 arası A33 ten sonra God moda geciş yaparsın God mod G1 - G5 arasıdır. Şimdi master olunca ne değişmekte derseniz... Oncelikle charımız ilk başta 5 stat almaktadır. Taki 99 lvl e kadar. 99 lvl i gecip 100 lvl olunca stat sayımız lvl başına 15 olmaktadır. 113 lvl olup master olduğumuzda ise lvl başı stat sayımız 30 a ulaşır. Aynı zamanda karakterimiz formasyon değiştirip gozleri ve kolları fosforlu bir alevle yanmaya başlar ve A1 olduktan sonra SKY Clan yani Kadim Gok Kavimi uyesi olma hakkı kazanırız. Fakat Gokkavim Kuşağına girerseniz AİLE'den ayrılmak zorunda kalırsınız ancak gorunuşde guzellik ve kasmanızda size kolaylık sağlar bu Kuşağa girebilmek icin 113+ level olmak gerekir... İnşallah yardımcı olabilmişimdir. İyi oyunlar, iyi forumlar... Gercek Mesajı Gonderen KyRou Gokkavmin son kalan onikilerinden Kara-Han, bir zamanların efsanevi kılıc ustası Cağ-Han'a ait olan efsanevi kılıcın tek ve yegane sahibidir. Kadim Ustaların bu tek varisi "Butun Savaşları Sonladıracak Son Savaş" icin anahtarı ellerinde tutmaktadır. Ne var ki, savaşa giden bu yol vahşet doludur ve sadece gereken cesareti, dayanıklılığı ve beceriyi gosterebilenler geri kalan herkesin ustunde yukselmeye ve Gokkavmin kadim sırlarını oğrenmeye hak kazanırlar.. Sizin icin gokkavim olayını bir de admine sordum... Cevap: "KADİM GOKKAVMİ OYUN ACILDIGINDA SECİLEMİYOR KADİM GOKKAVİM OLACAK GUCE VE RUHA SAHİPSENİZ KADİM GOKKAVMİNE GECEBİLİRSİNİZ AMA BU O KADARDA KOLAY DEGİL ZATEN OYUNUN AMACI BU OLDUGU İCİN ZOR KADİM GOKKAVİM OLABİLENLER KISACA GM OLARAK ACIKLANABİLİRLER İYİ OYUNLAR..." Oyunu bilmeyenler icin oyunu biraz ozetliyeyim... Oyun toplamda 150 lvl den oluşmaktadır. 1 - 112 arası lvl dir 113 olunca Adept 1 olursun ( A1 ) yani Master a geciş yapmış olursun. Adept 33 lvl dir A1 - A33 arası A33 ten sonra God moda geciş yaparsın God mod G1 - G5 arasıdır. Şimdi master olunca ne değişmekte derseniz... Oncelikle charımız ilk başta 5 stat almaktadır. Taki 99 lvl e kadar. 99 lvl i gecip 100 lvl olunca stat sayımız lvl başına 15 olmaktadır. 113 lvl olup master olduğumuzda ise lvl başı stat sayımız 30 a ulaşır. Aynı zamanda karakterimiz formasyon değiştirip gozleri ve kolları fosforlu bir alevle yanmaya başlar ve A1 olduktan sonra SKY Clan yani Kadim Gok Kavimi uyesi olma hakkı kazanırız. Fakat Gokkavim Kuşağına girerseniz AİLE'den ayrılmak zorunda kalırsınız ancak gorunuşde guzellik ve kasmanızda size kolaylık sağlar bu Kuşağa girebilmek icin 113+ level olmak gerekir... İnşallah yardımcı olabilmişimdir. İyi oyunlar, iyi forumlar... KyRou arkadasımızdan alıntırdır...! 04,07,2009 gunu gok kavim bolgesine giriş yaptık kutsal tasları keserken ustumuze alan vuran super bosslar saldırdı biz boss diyoduk ama deilmiş normal yaratıkları bizim bossların 2-3 katı daha saglam gok kavim cok guclulerin yeri yani __________________