Direk sozlere geciyorum beğenceğini tahmin ediyorum Ulan bu yanlızlik ne zor, evde sivrisinek bile yok. Gun gelicek , sustuğun her dakikanın hesabını sorucaksın ! Dışarısı 25 derece odam 30 yatağım 40 derece.. Mutlu olamazsın dıye bırsey yok , sadece mutlulugu kovala. -Jonyskı Sıktır edelım dımı ? Onların bızı sıktır ettıklerı gıbı ? Sarılın oğlum, gidip sevgilinize sarılın, opun. Bir gun uzaklara giderse, o zaman sarılmadığınız her dakika icin lanet edersiniz kendinize. Ardından sana "gitme" diyecek biri yoksa, zaten yola cıkmışsın demektir. Eve badana yaparken o boyayı parmagıma surup şirin şirin annemin yuzune sursem bana bi koyar ağzım burnum dağılır bence. Burası Turkiye, burda adalet 1938de bitti. Her gece şarja takılan batarya bugun sadece yarım diş gitmiş , durumumu sız anlayın artık Hicmi duşunmedin sen oy Sevdiğin boyle ağlar.. Giderek terbiyesizleşiyorsan, Hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir. -Bob Marley Bir kız bana "iyiki hayatımdasın" diye yazsa "-ki ayrı yazılır canım once yazmasını oğren ondan sonra gel" derim. Sanırım bu yuzden yalnızım Kucukken hepiniz tuvalette "anneeee bittiiiiee" diye bağırıyodunuz, kime bu cool olma cabası ? Aşk-ı Memnu 3. kez başlamış. Bu sefer de Adnan bey Bihter'in onu aldattığını anlamazsa yuh derim... Yolda yururken“ Mutlu dusler Hıkayesı” dıye bır kıtaba rastladım,o zaman anladımkı duslerı olan bırının mutlu olması sadece hıkayelerdeymiş.(bana ait) En kotusu ne biliyor musun? Kendine yenilmek, pes etmek." -Che Guevara EMEĞE SAYGI , BİR TEŞEKKUR EDERİM YETER __________________