EA'den acı itiraf: Cok başarısız olduk
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- EA'den acı itiraf: Cok başarısız olduk
-
26-09-2019, 21:52:19Electronic Arts'ın patronu John Riccitiello, yeni nesil konsollara gecişin Electronic Arts icin hic de kolay olmadığını soyledi. Oldukca hızlı değişen bir dunyada yaşadığımızı, akıllı telefonlar, sosyal ağlar ve iPad gibi cihazların yukselişini takip etmenin cok zor olmaya başladığını belirtti. Riccitiello sozlerine şoyle devam etti: "Yeni nesile gecişin zor olacağını tahmin ediyorduk ama bu denli bir zorluk gercekten beklemiyorduk. Bu zor işi yapmaya başladığımızda finansal analizciler bizim cılgın olduğumuzu duşunduler. Ozellikle dijital platforma gecişimizin en buyuk hatamız olduğunu gorduk." "Zorunlu değişikliklerle uğraşırken bir yandan da surekli eleştriliyor olmamız bizim işimizi daha da zorlaştırdı. Bu donemde ben bile birkac arkadaşımı kaybettim. Onlar cok değerli, akıllı ve yaratıcı insanlardı ama bu gecişi sanırım mideleri kaldırmadı." "Cok rahat bir şekilde başarısız olduğumuzu kabul etmemiz gerekiyor. Fakat kendi hatalarımızdan ders almasını bilen insanlar oluşumuz beni rahatlatıyor. Her ne kadar bir onceki stratejimiz mukemmel olmasa da, hatalarımızı değerlendirip yeni stratejimizi buna gore cok daha mukemmel bir şekilde geliştirerek uygulamayı planlıyoruz. Bu sozlerimi unutmayın, cok yakında EA firması oyuncuları şok edecek gelişmelere sahne olacak." Kısacası bu sozlerle EA'nın bir suredir başarısızlıklar icerisinde yuvarlandığını soyleyen Riccitiello, EA gibi bir firmanın yeniden ayağa kalktığını ve bundan sonraki doneme oldukca umutlu baktıklarını belirtti. Merlininkazanı.com __________________