Bak BAkalım Beğenecek misin?
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bak BAkalım Beğenecek misin?
-
26-09-2019, 21:52:14'Kusmuyuz' deyişine barıştığım insanlar var. "olmuyor" der, "yapamıyorum" der, "sen benden daha iyilerine layıksın" der, "kendine iyi bak" der, "hoşcakal" der... velhasıl; "ben ****** cocuğuyum" demez... "Beni affet" diyenlere soyler misiniz ? Allah'ın işlerine karışmıyorum ...! Yeni sevgiline iyi davran, ne isterse yap. Unutma, muşteri daima haklıdır. Hatasız kul olmaz dediler, ben de seni affettim! Kul olduğun icin değil, benim de bir hatam olsun diye... Kalabalıkta namuslu takılanların tenhada performansları goz kamaştırıyor. Hani, 'siz mutlu olamazsınız' diyorlar ya; Onlar doğmamış oğlumuzun pipisini yesin Suratlarına tukursem, başkalarına, ağlamış numarası yapacak insanlar bilirim . Cok net konuşacağım. En buyuk salaklığımız; 10 saat sonra gelen cevaba anında cevap vermektir. 'Muslumana uc gunden fazla kusmek haramdır.' dedi cuma namazını kıldıran hoca. Sen gideli aylar oldu sevgili.. Hayrola kafirliğin mi tuttu yine..? Sana verebileceğim bir şeyim yok aslında. Cay var icersen , ben var seversen. __________________