' Hayat Guzel Sanmıştım . . Ama Kafam Guzelmiş Sonradan Ayıktım . . Hayallerimiz de mevzularımız kadar derin ' Haddini bilmez guluşlerim var benim. Dosta keyif duşmana acı vereninden hani.. Sigara yuksek derecede mutluluk verdiği icin; yuksek derecede bağımlılık yapar (; Ben şimdi sana ''Neden yataktan yatağa hoplayıp, kucaktan kucağa geziyorsun?'' desem, ''Bebeklikten alışkanlık'' deyip, zeytinyağı gibi uste cıkarsın o derece kaliteli fahişesin işte... ! Cok fotojenik bir "acı" cekiyorum.. ''Gulumse..!'' Cok şukur kafamız bozuk, Bazıları gibi kanımız bozuk değil ! - Bi Kapak Dahaaaaaaaaaaaa ? Seni Goruyorum İnceden ! Sana dokunabilsem Muptezel Olurum Hemde Bi Gram İcmeden . Ben senin icin burda "naklen" acılar cekerken, sen kim bilir kime "ar damar"ını yırtıp, yaş'αmını surduruyorsun..!! Bir "hoşcakal"a sığdırdı beni. ' Yere goğe sığdıramadığım... Kahbe Olmuş Bedenlere, Namuslu Sozler Soylenmiyor Baba ! Ağır GeLir GuzeLim sana Adam Gibi SevmeLer , Senin aradığın beş dakikaLık zevkLer kupeLi pıcLer de Gezer!!! Bizde Aldık Karnemizi Meyhaneden ; Kadeh Tokuşturma : 5 Rakı Doldurma : 5 Masa Adabı : 5 İctikten Sonra masadan Kalkabilme : 1 Evin yolunu bulabilme : 1 Giden Sevgiliyi Unutabilme : 0 Gordukleriniz vardır mutlaka hatamız olduysa affola Emeğe saygı...
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Az ve Oz | Karmakarışık ' 2 '