[CENTER] ----- 'KenDini preNses sanıoR breHh yuzyıLın bakımsızı..! ---- ' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! ke: -- 'Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,yanarken yanakları uşurmuş elleri!... -- 'qokdeLenLerden tukuRdum dunYaYa..!' -- ''padiŞAHH ın ŞaH 'I beNim.:! :sinir: -- 'bırak aksın zaman bırak coşsun saatLer.. --'gosLerİn haLa bnm mi? ----- 'tanRı icin yaRaTmaq sorUN DeiL..sen isTe oLuRum senin iCin.! --- ' brinq me To Life..! -- 'Kurduqum sadece hayaLmi$ affeT muHim oLan seNdin..unuTurUm demi$Tim yha sozumu tutamadım.. --- 'bir peRi ozqurdur onu tutamassın bende peri olmaq isterdm hayat beni ozel ve saf kıLsın.. -- ''saHna acıLaHn kalbm isteRdi aSkı ve seVgİİ seN sevmdİn oNu o qebeRdi :teslim: -- 'bednm saqLam buLunmu$ yureqiM paRamparCa..! --- ' Bir adım onum sensiz qosukmuYor..kaLbimdeqi duqum sensiz cozuLmuYor..! -- 'baNa kmse seN qiBi baqMadı.. ' -- séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qun yuzu qormédi qorméz sana soyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz -- 'koLLarında su qibi qecerdi zmn gittiqin qunden beri sewme osurLuym!!.. ---- 'guvendim sana ama boşunaymış sevdim seni ama deymezmiş gordum seni ama gormemliydim deger verdim ama deymezmiş ---'..FasuLyédén seviLdim hép..0ynadım fasulyédén...Zararım kunyédén mi..?..Y0ksa kuLLiyen mi bunyédén?.... -- '' yHa qiRme sewDa bahCeME ya da koPaRma quLLeRimi..! :yetti: -- 'ak$amı beqLeyip karanLıqa qisLiorum her qece qosya$Larımı..! --- 'aRıza cıqaRıRım iTinayLa inanMIoRsaM hasaRda bıraqıRım ruHunda kandıRıLdıysam..DememiŞŞ miyDim? :sinir: --- 'DaHa kaC vucuT qeRek baNa..?beNim seNi unuTmama.. -- 'du$un bi beNden ba$qa qeRcein mi war?.. -- 'mutLuyum CUNKU rUHUM haLa karanLıkta..! -- 'qideNe yoL veReceqSinqi qeLen ayaqTa kaLmasın..!:good: --- 'ama oLsn oyunLaRındn choq oreNdiqm war..ama oLsn zaMan duRur sana a$qım duRmas..! ---' séni kaLßimé zncirLédim anaHtarı da kayßéettm :x3: En kuytudayım.. En derindeyim.. En sevdiğim yokken, kaybolmuşum ben.. > duşLerimde yaşaDım beLki sevdaLarımı. siz biLemezsinizzz. > seNin sevdan beNi, bu dunyaNın en tecrubeLi pLatonik aşığı yapmıŞ. Daha ne oLsun (: > sesiNi ozLedim.. bazeN guLmeni, gereksiz yere ağLamanı.. seni ozLedim, herşeyinLe, yaLnızca seni.. > seni sevDiğim kadaR yaşıyorSNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu nefeS aLışLarın kadar oLuyorum.. Ahh nerde o eski aşklar şimdi mecnun kupeli leyla ise kaşar!ke: Parcaları kaybomuş puzzle gibisiniz..kiminizin kalbi,kiminizin ruhu,kiminizin aklı,kiminizinde BEYNİ YOK! :good: GOZLERİN HALA BENİM Mİ SOYLE KİMSEYİ SEVDİN Mİ..? Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha oğrenemedim =( Sen beni sevmesende olur, zaten AŞK budur! :kalp: > Bilemem, belki de o boyle mutlu... ßenimLee oLamadınn onunLasınn :yetti: > Sana derdimi anLatmak istedim, sen kendini dinLedin.. HakLıydın, cok anLamLıydın.. > arKana biLe bakma, yureğim saNa, gozLerin duşLerime emaNet.. > ağLamaLar teseLLi etseyDi, denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen icin... > soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. > beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum. > yuzuMe bir keRe daHa bakmaN iciN, sensiz yaşLanmaya razıyım. > aFFeT demek iciN gec, ayrıLmak icin erKen.. Karmakarışık duşunceLerim.. unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Cok ZOR! > ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hic gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! > Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama! > ayrıLdığımız guN terK etti beNi mutLLuLuk.. > Guneş doğmuş, guneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken gunlerin ne anlamı var ? > Ayrılığımızın sabahında seni duşunuyorum, acaba affeder misin, gunahkar sevgilini? > Ozluyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini ozluyorum..! Sen geceyi bana bela ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim... BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xd :dance: > akLım aLmıyor senden geriSini.. Bir sen varSın birDe sevdan.. En cok beni severmiş o, Beni aramış, gozleri giderken! ... > Ben acı satın alırım, Goğsumde bak onca yara var.. Ben acı satın alırım, Yitirilmiş umutlardan... Yazık cok yazık sensizim, Yine kor duğum oldum yine kahretsin ! KaßuL eT soNu YokTu ßir gun ayrıLacakTık Odumu patlattın.. 80 yıla kadar olursem sebebi sensin.. seniN bana baktığın kadaR hicbir şey canımı acıtmadı inaN..! !..>>biR gaRip aşıK