ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama cok haSsaS ve aLınqanım cozemessiN ßeni Gelen giden bana koymaz biten hic bişe bana koymaz Yaratılan ortamda degil yarattıgım ortamda bulunurum farkımın farkındayım Allaha sozum yok kulları yawsak Kaderimi degil kafasını yaşıyorum Aramıza girene 1 tekme PsikoLojim Bosuk :S Yapımda Emei Gecen Her Kesn Amk Herseyi bilmene gerek yok haddini bill Ne 1 şarkı ne 1 soz nede gosteris işin aslı 2 kelimelik bir iş SENİ SEVİYORUM Ben ESRAR kadar mayışık EXTACY kadar pratik WİSKİ kadar lux EROİN kadar temiz KOKAİN kadar tehlikeliyim ßen Sigara Tiryakisi DeğiLim Sigara icerken Duşunduğumun Tiryakisiyim… Sadece senin isminin harfleri suslu bende gerisi bildigimiz alfabe Eskiden aLtını CizdiqLerimin Şimdi usTunu Cizi0rum Unutsun diye haber gondermişsin bir duşun bakalım hatırlamaya degermisin Ağlamaklı cumleler kurmuyorum sozcuklerime toz kactı Sozler toz pempeydi susmalar ucuk mavi Herkezin biras faili oldugu mechul cinayetim simdi Guzel gunluklerim vardı ve birde gunluklerim kadar guzel olmayan gunlerim Neyleyim SİYAH dediğimde BEYAZ demeyen manitayı Soleyecek Sozlerim arasında 'adın' yok Ne Onemi Var KimliğiMin! HerkeS KadaR onemLi! HerkeS kadaR OnemsiZim GozLerim Esrar 2 Fişek Ottur ... DuyquLarım Eroin 20 qram TozduR Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na Cesaretimin Bittiği Yerde Esaretim BaşLar vedaLarım sOğuk oLur sIkı gİyiN Altın Vuruş Yaptım Duygularıma .. Duygusuzca Dévam Ediyørum koybolmaya.... (TEKEL)inle tut eLimi,(ALKOL)larına sar beni,n(EFES)ine bile muhtacım. uzakTan seVerim ruHun biLe duyMazZ
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Buda benden olsun :)