√√√ bunlarda benden √√√
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- √√√ bunlarda benden √√√
-
26-09-2019, 21:44:39..√® zєνкℓєя νє яєηкℓєя тαятıѕıηмαz σ уuz∂єη вєηι тαятışмαуıη кιмιηιzιη нαуαтıη∂α яєηgιм кιмιηιzιη нαуαтıη∂α zєνк... вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм... !!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!! ●●•нєяşєуι oğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α oğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• benden nefret edin cunku sizden deilim….arkamdan hep kufredin….ben kendime kefilim dunyalarımız farklıdır anlaşamiycas eminim… Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır.. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Polis bi gun 3 arkadaşın evine baskın duzenlemiş.Sizi uluslararası kacakcılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;”Abi biz Fenerbahceliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?”demiş. ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи.....уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αи нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттı...кιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη.. ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!! яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм.... ßU DunyaDa KonuKsuN ßu DunYaDaN KopUksuN ßEn senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm.. Sigara kadar zararlısın cektikce yaktın.. Kısa tutalım son sozleri sevemedim vedaları ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!! Aşkımı verdim sana,yureğimi verdim.Aşk sendin sen yureğimdin... Tum kollarım korkumun zincirleriyle bağlandı.... вυ кєz ρєк вι αƒιℓℓι уαℓηızℓıк....нα∂ι кαℓ gєℓ αятıк ∂αуαηαмıуσяυм.... guℓмєк кιмє уαкıѕıуσя ѕσяυѕυηα мιℓуσηкєяє ¢єναвıмѕıη... ѕєηι ∂υя∂υяαη кιм σℓυяѕα σℓѕυη кιм σℓ∂υgυηυ нαтıяℓα νє gєя¢єк кαℓ Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine donemeyeceksin! (When I first saw you, I saw love. (Seni ilk gorduğumde, aşkı gordum And the first time you touched me, I felt love. Ve bana ilk dokunduğunda, aşkı hissettim Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! *seveni severler sevmeyen *duşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan orendm *Calmak fiilinin gelecek zamanla cekimi nedir??(hapse girmek) *ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! *Gozlerimden okunan aşkı inkar etmem ben *Ben seni el değmeden, gozumle de severim. *·#·$1…tukuruLesi yuzunu ozLedim ona hasretimmm…!!! *——–ler donekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz *kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat *YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret *oLMaDıĞıM BiRi iCiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iCiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM *Her DaLa Konupta Donmek OLmuyor!!! *Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Olume Gideyim Daha İyi tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma oLume gideyim daha iyi.. *…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız… *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! *Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!! *ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz cekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi??? *pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hic oL…!!!!: *keşke hic olmasaydın başlamazdın bitmezdin *Sıkıldım Artık ßu (sansurlu kelime) GonuLLerden!!!: *Hayatın En Huzunlu Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hic Degmedigini Gordugun Andır *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Luksu Vardır!!! *acıya mupteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!! *·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İcin Hic Onemli Değil Sonucta Gozlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! *OnemLi değiL kac kez yeniLdiğin; onemLi oLan, kac yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin *nokta kadar cıkar icin virguL gißi ßukuLenLer gun oLur cizgi gißi eziLirLer…!!! *Ruh Guven Gißidir.. Cıktığı Yere ßirdaha Geri Donmez!!! *Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gercek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mumkun Olaßilse!!! *ßilemem ßelkide O ßoyle Mutlu!!! *Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın… *DağLar onumde diz cokerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! *Yokuşta akmayan ter inişte gozyaşına doner… αℓ яuzgαяı Ⴣєтѕє∂є ∂αℓ кıяıℓмışтıя вιя кєяє вυℓυтℓαяα уuкℓє∂ιм ozℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє cαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gozуαşℓαяıмℓα; кucuк мєℓєкℓєя goη∂єя∂ιм ѕєηι oρмєує gєℓ∂ιℓєямι äċı äċıÿı bästırır,su sänċıÿı คşк кคc๓คкtคภ c๏к к๏שคlค๓คк, ﻮoг๓єкtєภ c๏к ozlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ c๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค YıLLardr icimde 1 cocuk ağLar,İşte hep bu yuzden ısLak gozLerim.Sende cekip gitme dayanamam yar,Ole ta$ değilim sandığın kdr.. ßugun Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı…. Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha oğrenemedim. . . Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına oLdur ßeni, daha iyi !! İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Guzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm Asıl Suclu Seni Kalbine Alandı, Gercek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı. Yıkık Dokuk Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parcaları Ciğneyerek Uzaklaşmaktır. Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Uzenle Asla Uğraşma! bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver ∂uηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує cαℓışαη єzιк cσк… şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde…. ßenim damarlarımdaki kimyasal etki sen aşık deilsin olum senin ki etkiye tepki… Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle oleceğim..!! DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini S£yR£dîC£m ~ kIpIrtIsIz ~ SÂKin qîßi GôRunC£m ~ KavGasIz øLaCaK ~ fIrtInAsIz øLaCaK ~ sence bu cok mu imkansız..(SENLE&BEN) DaHa FAZLA TUKENMEK İSTemiyorum Arkamdan Konuşanlar Arkamda Takılmaya Devam ashqın msn'deyse Cam ach Yusunu qoRsun - ashqın msn'de DiiLse İcery giD aNan qıshını qOrsun .xD biLiodum bu şehiя baиa daяdı,, biLiodum bu şehiяde bi yığıи iиsaи $ekLiиde hayvaи vaяdı..! Kotu bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak Benden kurtulmak istersin Umutsuz her kacışında [ İlacın icin donersin yine * bana *] Oyunun adı aşk,kan ve gul Sen katilsin bense maktul Cek hancerini son kez op ve beni oldur..* gєcιşтιямє gєcмєѕ goz ∂ışα ∂єğιℓ ιcє вαкαη∂ıя kendimi tanıtmak isterdim ama...MUKEMMEL'in tanımı olmaz ki ! kaLßine zorLa oqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] ßa$ka renk mi du$Lemi$ kaLßin, kırmızı odaSında ?? sizler ozel yada eşiolmayan kartaneleri deilsiniz sizler sadece curuyen organik maddelerden ibaretsiniz Polliannayı qoren? Kendi mutLu dunYamda muDsuz yaSıOm ben... - kOyun sayıyorm dURmDn.. -biTmiO hC derdim.^^ne karısık bi hayad bu..! Simşek yiyiip gOk guruLtusu sıCmaLısın eVLat CURUq wisne =>İsyan cunku duvarları insan yarattı doğadanmı korktu ki kendini betonla kapattı!.. Ne oldum deme Ne olcamda deme.. Ne oluyo laan ! de.... .) huhzuhauah.. xD deĞilim sizin giBi oLmamda ! gokdelenlerdeN tuKurucem SuratınıZaa (alayına) Yerinde kaL desemde dur desemde beklemez zamaaN yollar ayrılırmıı bir nefeslik tadım warken... nefret gozlerimde sozlerimdee durmuo faslaaa tamam anladım yarınımı weremem aslaaa sonuna kadaar yoLunaa kadar alırr gotururr yanlızlıık bana ne kadar yakınsan o kadr uzaksın aRtıkk bana ne kadarr yakındın ama UZAK DUR ARTIIIK Boşuna bu aşk şarkıLarı YaLan, bu kadar aşk adına YazıLan şiirLer, YaLan aşkLar YaLan hayatLar YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz Sucumuz sahte kişiLikLerimiz ! Sana Cinayetimin İpucLarını Bırakıyorum...Vasiyeti oLmayan oLuLer uLkesinden... ¢нυℓѕυzρєru Yarim sen yokken ben herqun incitiLdim. Binbir parca binbir hayaL icinde eziLdim.. Kucuk bir cocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi. 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi. Heyecan gibi.. aşk gibi.. * ♂+♀=♥ * Bugun Burda Cumartesi Ben senin SacLarını SucLar bakışLarını Geveze SusuşLaRını biLe OzLedim ^^ .. bİr anLIk mutLuLuğum sİzİ cok mu uzdu? babamm dediiikii doğmasaydınn keşkeee bende dedimki doğdum uLans isTeeee Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geciorm yaz,ciz,oyna.. Hic bi b*k istemedim istemiorm.. Kırılмaмış soИ kaLbί kırмaya qeLdiм ,) Cok deqίştίм beИ artık мeLek deqίLiм.. Yureğimin kısır israfları icinde sessizlik boyunca haykıran soğuk ruzgarda donuyorum!!!!!!!!! SéssizLiqiMiN aRdıNda yaTaN $iZ0fRéNik MmuTluLuquMa kapıLıp qiDéRkéN aqiR ßaSaN kaRamsarLıqıMıN iciNdé ß0quLuy0rum... Acı cékSéMdé aLı$aCaqıM TuZa MupTéLaDıR YaRaLaRıMm... ~Aşk icin kurduğum "duşlerin" yerini.. Kocaman "yanılgılar" almış !. __________________ OpuLduqu yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysa,kanaR we boyaR gozLerinİ GuLU$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını cekmedİm Mi??! Beynindeki topiklerin mozaikleri tamamlandımı ¿ (. etrafımda caz soyleyerek ucan pembe filler goruyorum ... İtLe kopekLe uğraşıcak vaktim olsaydı veteriner olur inSan qißi qoRunen haywanLarı tedavı ederd*m Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew , Bol Uykunu..! sNa hersmnkinden coq ihtiacım war..! __________________