Soz dinlemez şu yureğim senin icin divaneyim...!! $kın caLar saati kopya kaLpLér uyku ßoLDu ... yollara duştum derdimden nerelerdesin be sevgilim...! hayata anLam yukLuyorum %99.. Bu şehrin ışıkları bir yanar bir soner gece sesi gunduz dumanı tuter.. UMRUNDA OLMASADA BU ŞEHİRDE SANA AŞIK BİRİ VAR... %100 KaLpsizİm artIk.. Rock msn nickleri , rock nickleri , nick Butun renkler guzellikler senin olsun hayat gulsun guneş gibi sana doğsun dertler ile kederler benm olsun sen uzulme sen incilme ne olursun...!! Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ coqtaŋ véda ettm a$qLaяa... ......YaRıNı SaYma Bugun gec biLe...Nedeni Y.O.K "Kalbim Yok" yine.. ``yureğimdeki copler birikti... soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. icim'de ic ses /dış ses kapışması var ...! ic ses'me ayakta alkış varken, dış ses'ime olanca kufur'um var soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. icim'de ic ses /dış ses kapışması var ...! ic ses'me ayakta alkış varken, dış ses'ime olanca kufur'um var Ne ses , Ne Nefes , Ne de ruzgar Bağışlar Seni, Donup sırtını Giderken, Soyle kim kaşılar Seni !!! msn sozleri •.....nokta değil ,virgul koydum oykume..... coca cola reklamlarındaki penguen gibisin.Dort kapak versem gelir misin ?? HaYaT mOtRoCk HaDi KuDuRoCk Seninle doğdu seninle oldu hucrelerim. Sağda Solda Bir Melek var İyiyi Kotuyu Gosteren yanlış olanı bi kere sectim yarim oldu sabreden. Gozlerimden akan yaşlar biliyorumki haklılar ben bi kızı sevdim bu aşkın hatrı var. Silikon bi gonul değil bu acır elbet acıksa yarama bandaj hicved. Yerde kalmış anılar dağınık,hucum haline gecti yasım yine,ben varım ben yokum allahım gonlumun konaklar bomboş . Kalbimden bir oda verdim sen talan ettin Bi cok sual var hic cozemediğim bi cok duvar var hic gecemediğim