Nickler - İmzalık Yazılar ( Cok Guzel Bunlar )
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Nickler - İmzalık Yazılar ( Cok Guzel Bunlar )
-
26-09-2019, 21:43:31Ismini bileyime KaLbini kAlbime cizdim ben senii.. αşк gєяcєкмι уαLαnмı ѕєn ѕoуLe нαуαт .. Her tArz bir fArz olmAdik yere nAz yapma Sakin Vaktimiz Az (= Gonlunde olmayan DiLinde OlmAz SevGiyi biLmeyen bi'iSe yAramaz.. ѕuмuкLu вocєк xD ~ αşк мαѕυмυ ~ yapaRmıım sana hic kıyaRmıyım sénsiz méywé soyaRmıyım saßah oğLé akŞam tok kaRına héRgn opséM doyaRmıyım_? OpuLduqu yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysakanaR we boyaR gozLerinİ GuLU$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını cekmedİm Mi??! Bugun Burda Cumartesi Ben senin SacLarını SucLar bakışLarını Geveze SusuşLaRını biLe OzLedim ^^ .. Hayat GardoLabımda.. Buyudu O kucuk kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor artık ustumé MutLuLuk gomLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévincLérim késmiyor ayakLarımı yérdén [Artık]Uzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér. . . Hayad inSanı ßaSen, ¢ızz yapıOr! ¢ocuk mutlu mutlu oynarken yaramazlik yapar laftan anlamaz bazen, ekiki ekiki diye gulerken annesi ¢akı verir tokadi anlamaz ne oldugunu aglamaya baslar birden. hayatta boyledir..en guzel yerde cakar tokadı!... Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Cocukkéndé Sévmézdim Zatén.. Ah cocukluğum camdan duvarlarım Portakal ciceği kokulu heyecanlarım Kuş tuyuğuydu duşlerim umutlarım Hani nerede arsızlığım humarsızlığım... // ya şimdi tut eLimden yada birdaha soz etme ozLemekdenn../ Biz pRofesyoneL yaşayan hayatın amatoR oyuncuLArıyız! takmıyoRuz Kafamıza bakıyoruz yoLumuza takan vaRsa kafasına haDi baksn daLgasına.. (tek-el)'inLe Tut eLimi.. (aL-koL)'Larına saR beni.. n(efes)'ine muhtacım...! saHTe dostLarn omuzunDa aqLamak yaKışmaz bana Onune qeLen heRkesi ez oLmadı mI ? KES ! __________________