bunLarda benden
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
-
26-09-2019, 21:43:28ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryuZundé pisLik Cok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dokurkn dLimdn.béndn kotuSu yk icmdé sakLı kaLbé sapLı ok KaCaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR oRMu$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye, DuşLerde ßir Sen ßiriktirdim Yureğime! UsanDım Bu HaLimDen..Niye YaşıyoRum Ki?FazLaYım ßu HayaTTa...! √ KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GoZuMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN… sewer gibi yapma artık daha henuz wakit warken..! Islak, sahte... Yuzler uzak... icimde $eFini Kayßetmi$ orkeStra'nın Huznu Dı$ımda Charlie Chaplin GuLu$u...! Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi cekiyOruz…Hayellerinden değiL,KendileriNden VazgecenLere AcıyOruz! Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yuzden Hic Kimseyi Aramıyorum ! - CizGiLere BaSmaDan YuruYen inSanLarDAnım. bİ ŞaRaP bİr sİgaRa SoN bAhAr KOyNUmdA yAnLIZlıGı kOKluoRum KUrUtULmuS yApRaKLaRDa yGmUr yemıS TopRAklArdA... hEr PİyOn PoTaNsiyeL ßİr vEziRDir. Yureğimin kısır israfları icinde sessizlik boyunca haykıran soğuk ruzgarda donuyorum!!!!!!!!! Aşk icin kurduğum "duşlerin" yerini.. Kocaman "yanılgılar" almış !. - Gucun yetmez isinmaya,, hApsoluncA yalnizligA.. cok sima tanıdım yuzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi benim aşka dair grafiğimde cizgiler hep kırıktı sevdiler ve en sonunda filmi aynı yere getirdiler beni bu zamana kadar cok uzduler kir qostérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ... HéR sozumz dudakLarda quLu$ oLdu.. KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM A$kın Gozu Kor OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k UchunJu TékiLLéré Muhtachtır zaRarm yokTur yararım oLmadıqı qbi =D Şapkamı onume koydum,kendi kendime kulahları değiştim.BEN kazandım.. arTk kısa cumLeler kuruyoRm sewdKLerim, sewmedKLerm yanımda kabuLLendm heRşei oLduqu qbi yoLa ckTm yaRınLara ! qoRmemeye caLışTklaRm tamda qoRduklerim asLında Kotu GunLerimde Katkısı Olmayanların İyi GunLerimde Hissesi Yoktur "ßu qeCe ruyama qiR qizLice... - ßni sımSıkı saR op KoKLa iyiCe... - soN kez isyanLar saVur..., - kufret quzeLce ve sora ceK qiT kahroLası ! Yakar bir siqara biterim ..! Dumanında yitip qiderim ..! H€r Kar€Si SiyaHa ßoyanMis bir ßuLmacayIm Cozmey€ CaLisTikca iCimd€ kayßoLurSun!! Halim yalın,son sireni benim icin calın. Ruhum cok Yaralı Cok Kan akıor ruhumdan.. Dursun artıq btsin artıq.. qecsin ßu yaralar Yoruldm yara alMaktan.. Kác oLum wáЯ$á qozéé áLdm háyáTımıİ coPé áTtm Tum RuyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..! ésKı yeRıN| kaLbımDe aRama...ѕéη qozumDen aKan seLe kaRı$†ıN...!!! quzéLLiqim vé farkLıLıqım diqérLéri qißi sénindé canını sıkaßiLir fazLa qozé ßatanLardanım farkındayım... saBRetmeye deqeRsin . . seN ßenDe ßitaneSinN. oLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım … éskidéN ALi Ata ßakaRdı $imdi kaRıYa Kıza.I$ık $ut İcérdi $imdi Vodka RédßuLL.İpék İpi TutaRdı $imdi S2 ... beN ceKetimİ kaybetmİşİm sen duğme aRıoRsun pehh . . . bu kdR kaLbsis oLamassIn ama yaNNış yoLdasIn. Bir Du$-tuK KıRıLdık aNLa İ$tee.. dUn yanImda buqun neRde adıNa "duNya" deniLen kaHbe. 'aşqLa SakLanßac oYnuorm !! En iisi icimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq†a qezeMeDi. Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa cekip gitmekmi ? . . kaLbi oLmayaNNaR kaLp kıRıo - caNıMı eN coqh bu yaKıo. __________________