Arkadaşlar yaptığım aramalarda, youtubeda olsun, googleda olsun yahoo soru cevapp olsun.Hepsi yalan tamam bir kısmı doğru ama kac tanesi.İşte Gta 4ten alamadığımız sır heyecanı(Gta +4 bazı yonleriyle san andreastan berbat bazı yonleriyle de iyi ama en berbatı sırlar) gta sadan alabiliriz. 1-Samara:CJin televizyonundan birkac saniyeliğine cıkıyor(Johnson House)diyorlar.Bunu araştırdım.Bu mod olamaz.Ben bulamadım videolarda seyrettim.Doğru olma ihtimali var. 2-Bigfoot:Bunu araştırdım ama inanmamıştım.SOnra ayrıntılı bir gezinti daha yaptım sada kayalardakişekiller beni bitirdi.İlk olarak colde bir kayada sonra bir koyun yanında 3 buyuk maymun yuzu gordum.Ardından onun ayak izlerinibuldum.Sonra haritadaki ayak resmini gordum bunun da ihtimali var.(R* bize sadece ipucu verip yaratıkları da koymuyor olabilir.Bu da Gta Sa oynayanların bilmediği halde araştırmaya devam ettiği surece R* ınkazandığı anlamına gelir.) 3-Leatherface vb. testereli seri katiller:Hicbiri doğru değil.Dediğim gibi R* ipucu verip de yaratıkları kkoymuyor!Testere koyuyor kan koyuyor onun dışında bişi yok! 4-Hayaletler:Bu şupheli bir durum.Hayalet şehirleri demiyorum.Los santos mezarlığından bahsediyorum.Bazı insanlar Cjin annesinin hayaletini gorduğunu iddia ediyor.Ghost graffiti(mezarlıkta sadece geceleri gorulebilen graffiti) bu soylentiyi doğruluyor. 5-Ufolar:Buna ilk gezinilerimde %100 yalanlamıştım ama Mike Torenonun evinde arabaya binin.Radyoyu cevirmeyin.İngilizceniz iyiyse dinleyin.Başka birşey istemezz.Ne big earda radyo x i acın, ne de area 69 da geceyarısı bekleyin.O radyoyu dinleyin cevirmeden sesi acın mike torenonun evinde.Bunu yapın o kadar.Gercekliğini anlayabilirsiniz. Oradaki ipuclarında yola cıkın %100 ihtimal veriyorum .onların gemisini goreceksiniz. 6-Zombiler:Tamamen gercek dışı.Zombi diye bahsettiğiniz kişi masum bir koylu.Onu vurduktan birkac saniye ol mesi sadece bir bug.Zombotech binasındaki virus insanları zombi yapmaz sadece bir viruse verilen ad! 7-Loch ness-deniz canavarları ve kopekbalıkları:Boyle bir şeye inanmayın mantığa uymaz. Bazı kafası iyi olanlar denizdeki cici yunusları kopekbalığı zannediyorlar. Benden bu kadar eğer istediğiniz bir şey varsa bana mesaj atı[email protected] [email protected]. Dediğim gibi bana videolar gostermeyin kanıt diye.Basit bir şekilde Gta Sa nın ortasına elinde testere tutan bir nine, ya da Big Smoke'u ekleyebilirim.Dediğim gibi bana ipucu da gostermeyin.R* ipucu veriyor yaratık koymuyor.Mesajlar da veriyor, bilmeceler soyluyor ama yaratık yok.Boylece her mesajında daha fazla insan cekiyor daha fazla kÂr yapar.Gta 4'te de boyle.Bir sonraki aramalarım Gta 4 hakkında olacak ama fazla heyecanlanmayın cunku Gta 4 gta sa gibi hic değil berber,sır,orman dağ sır var gta sa da gta4te sırlar cok az evet gelişmeler var hak veriyorum ama sırlar bakımından fazla bir şey yok Okuduğunuz icin sağolun. __________________