GunZ'da chattaki bazı kısaltmalar.. idk = i dont know = ben bunu bilmiyorum, bilmem anlamlarına gelir btw = by the way = kendisi , bu arada anlamına gelir rofl = rolling on floor laughing = yerlerde yuvarlanıp taklalar atarak gulmek anlamına gelir. lol = laughing out loud = yuksek ses cıkartarak gulmek.. anlamına gelir stfu=shut the f..k up = kes lan sesini! omfg = oh my f..king god = hay alah, anlamına gelir (Allah'a kufur yok) np = no problem = problem değil, problem yok, onemli değil...anlamına gelir wtf? = what the f..k? = nası yani, gibi şaşırma anlamına gelir bb = bye bye = bye bye, goruşuruz anlamına gelir brb = be right back = doneceğim,geri geleceğim anlamına gelir w8 = wait=bekle anlamına gelir ... = countine = oldureceğim ( intikam ) devamı var... anlamına gelir nvm = never mind = boşver , zararı yok anlamına gelir bnb = both non bow = her ikiside & ve eğilme yok lmao = laughing my .ss off = Yarilmak,kopmak anlamina gelir.Acık acık "G*tumle guluyorum." demektir roflmao = rolling on floor laughing my .ss off = yerlere yatıp k*cıyla gulmesi anlamına gelir Umarım işinize yarar.. __________________