zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hictir...suskunLuktan anLıyorsan cok $ey anLatmı$tır.. yokLuğunda ozLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın.. ßekLediqim dakikaLarA qunLere,t€Lefon ßaşındaki noßetLerime s0run ßeni. Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Doneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Acaßilirim Sana. HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiC uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR CıĞLıK GiBi , BeN GiBi...!! Ay Guneşi seviyormus . -Banane- Toprak suyu seviyormus. -Sanane- Leyla mecnunu seviyormus. -Bizene- Ben seni seviyorum. -Kimene?- “Seni Unutmak“ sadece lafta, sadece dilde var… YureğimiN KanayaN Bir TaraFı Hep Seni Aradı ßeLki Caresizdi BeLkidé Umutsuz Ama SevdaLıydı Bu SıradaN Bir Sevgi déğiLDi CıkarSız Ve YuReKLiYDi ! Acıya MuptéLa OLmanın Ne aLémi Var,Hayatı Hafifé ALmaK Varkén...!!! İster Cikx Ol İster Fikx Ne Yaparsan Yap Her Halinle İnsan Oğlusun Yaradanın Kulusun Ben Mecnunsam Sen Leylamsın Ben Sarhoşsam Sen Şarabımsın Ben Kaybolmuşsam Sen Pusulamsın Ben Aşıksam Sende Benim AŞKIMSIN Şımarık Kızda weFa Aramak zehirde Şifa Aramaya Benzer... Tavan yaPan GotLeriniz Zamanı GeLince Fena ineCeK .. ßenim HiJ ßi Zaman kayßm oLmaz isTeyen yanımDa isTeyen yoLundadıR ..! Seniin Caniin Benim Senii Ne kAdAr sEvdigimii AnLadiGindA yaNaCak..! VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..!Ey salak qencLik. ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz. OkuzLuqun Luzumu yok ... Seni tanıdıqımda SusLu Bir Sokak kopeğiydin..SEwimLiliğine aldanıp,,gnLmde kulube yabMama ramen evCilleşTiremedim Seni...haLa her Aldıqın Kokunun Peşine gidiyorsun !! maDem Cok akıLLısın soLe ßakaLım ßir kaLße nasL iKi İnsan SığDırDın _?? Ya “ OnuRuM ” La GideRim ßu Aşktan, “ Ya Da Seni Severek, “ OnuRsuZ ” ca YaŞamaya Devam Ederim ” Bana biR wedayı cok goRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! saRho$um bu qeCe kaFam dumaNLı baNa veRdikLeri haYat yaLaNdı..! . NefRet eTTim qıpTe eTTİm keNdim oLmak isteDim beCeRemeDim. ßıRaq LaN a$kı maSa ustuNdeN siL qitSin..ßeLLeqiNde mi kaLdı...FoRmat aT s*qtRsn qiTsnN..!! 45515612165156126545 kere saRıL bana. Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum... » Bin Omrum Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Olmek Bile Duğun Gelir Bana!!! Sensizlikten Cok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Once ALLAH Sonra Sen Benim İcin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!! DudakLarın’Da A$kıN YankıSı var SevDan’a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BuyuK uMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!! BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM ZaTeN eN cOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk.. Aklımı Kaybediyorum We Siz Gozlerinizi Dİkmiş Benim Dunyamın Nasıl Paramparca Olduğuna Bakıyorsunuz...!!! ''ToOpRaKK oLsadaa Tum vucuDumm'''!!!....''''oLumune SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum.. yoqK oLmayı qozZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK ichinn ! deNeeee ! yanıLLL ! qoRR ! qeRceqii qecmi$i yoqK sayaRaqkK ! kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gOrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,OlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iCiMdE,kEsİp Al $u HaYatıMı.. DoğDuĞum kUsUrDu yAşAnTıM hAtA BeN İsYaN eDerİm BoYlE HaYaTa HaYaTtA KiMiM VaR eLiMdEn TUTAN YArdIm etseNé YARaBbİm şU MaSuM kUlUNa.. SuYun IhTimaLi YokTur..DaLGaLanMak İcin İzin IsTeMeM..TsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!! GozLerimdeki Acıyı Cekme Kanına , Ruh’un GuLusumun HayaLiyLe DoLsun. ßirqun Daha ßitti Sensiz..ßirqun..ßirqun Daha.. Sigaramı Yaktım ßaşım DumanLı Sitemim aLLaha DeqiL Sanaydı... YanLızLıqın ZirvesinDéim..|| Uzaqım arTık Donsende Gec Kaderde 2yoL vaR Birini Sec..Ya BEnimle Kalırsın Yada uCurumun Kenarında BIrakırsın Son Tercihin ne oLursa oLsun UNutma Sen Bnm CANIMSIN.. aRtık aqLıycak Gozum Yok Gidenlerin Arkasından Kalp Tarifsiz acıLar Ceker Ssebepsiz ayrılıkLardan Hayat Bir pLak Deil Tekrar Tekrar Başa Sarasın.. !ntihar..!Bir insanın goz gore gore CANINA kıyması.. * * * * * * * * * *İntihar ediyorum...OLUYORSUN.. sanmakı sadece bır hevestı yada tutku..ve sanmakı gıdınce bıttı..sen sadece gıttın ben senı gıttıgındede sevdım.. AlıntıLar Var ßiraz aMa Coqu Yeni Şimdiden Tşkrler Umarım ßeğenirsiniz __________________