Benim İcin Hayatta İki Şey Onemlidir, Biri Sen Diğeri Ozgurluğum Ozgurlğum İcin Canımı, Senin İcin Ozgurluğumu Feda Ederim AŞK YASAK SEVGİ YASAK NEYMİŞ EFENDİM YAŞIM UFAK :/ ♥♥♥♥***** SONMUYOR ATEŞİMİZ AMA ALEVDE YANMIYOR AYRILIK ZOR AMA BERABERKENDE OLMUYOR Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir Sev ama yurekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide gotur, gittigimiz yer kara toprak olsun Umudum bitince umudum olur musun? Sevgim yetmediği anda sevgime destek olur musun ? Seni kaybettiğim anda yine benim olur musun? Sonsuz aşkım Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! duşunduklerine dikkat et .davranışların olur ,Davranışlarına Dikkat et,Alışkanlıkların olur,Alışkanlıklarına Dikkat et Karakterin olur,Karakterine Dikkat et gun Gelir Kaderin olur вєℓкi ∂є ѕєиsiz нαуαт; oℓuмuи oиѕuzuи∂є вiякαc ¢uмℓєℓiк σℓѕα ∂α,мυтℓυℓυğα ѕєиiи α∂ıиı уαzαвiℓмєктiя HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CuNKu SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ ҳ̸Ҳ̸ҳ нιc кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ *sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN AmA ArTıK FaRKeTseNde faRKeTMeZ CuNku BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Cok FaRKLı kişiler ...!!! » Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin *Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam » Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (......) оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qoЯмєк istersin наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum "SENİ SEVİYORUM dιLѕιzdıя ßєиιм ѕєνмєLєяιм...ozLєує¢єğιмι ßιLѕємdє ѕєѕѕιzdıя gιdιşLєяιм...υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim. Anlamı Yok Doğan Her Gune Lanet, Bu Kız Sensiz Yapamadı AFFET *Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GuNe LaNeT !!! Bu CoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı.. H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM! 1 Gun 1 cılgınlık edip seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoksa sende sever misin ß!z! ß!zd€n ßa$ka K!ms€ !Lg!l€nd!rm€z...!! K!ms€de ß!z!mL€ !lg!l€nm€s!n..!! g€r€km€z...!! Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 gunLuk dunya ne sana kaLır ne ßana ..!!! EgiL KuLaK VeR CeDDiNe TuRK'e KeFeN GiYDiRMeK HaNGi iTiN HaDDiNe ßak ißrêt aL yêRê du$ên yapRağa...oDa oncêDên têpêDên ßakarDı topRağa FıRTıNaNıN ŞiDDeTi Ne oLuRSa oLSuN MaRTı SeVDiĞi DeNiZDeN aSLa VaZGeCMeZ nE KiMsEyE AiT NeDe kImSeYe sAhIbIm tEk gElDiM tEk gIdErIm *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Luksu Vardır!!! ALkol hoş!Ortam loş!Dinle bni herşey cok boş!Kimseye inanma kimseye guvenme kimseye aldanma kendin coş! ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DunumLé wé DunumDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!... Resti Cektim Kadere ßelki İsyan Oldu Taştı Tek ßir ßaşıma Kaldım Kahbe Acısı ßende SakLı Ama ßundan Sonra sALLAdIM ATtıM Aşkı aşk nasıl iki kişilik goz gore gore delilik hani hayat muşterekti uzuntu neden tek kişilik SeNSiZ CiCeKLeR aCMıYoR KuŞLaR SuZuLuP uCMuYoR YıLDıZLaR ıŞıK SaCMıYoR GeCMiYoR GuNLeR GeCMiYoR [yUz] WéRiP aDaM éTTiYSéM [SiFiR]'La CaRPaR YoK éDéRiM AŞK BaSiTTiR!! OluRsA NaSipTiR!! OlMaSsA HaDDiKtiR**** ✿ Sni bulmakdn once aramak isterim.Sni sevmkten once anlamk isterm Sni bir yaşam boyu bitirmk deilde,Sna hep yenidn başlamak isterm yoкLuğuмLα iyi gєciηмєyє вαк...cuηкu ναяLığıм αѕLα sєηiηLє oLмαyαcαк HaK ETiYSeM +RePLeRiNiZi EsİRGeMeYiN __________________