|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿ |*●вαу & вαуαη χ● ||| Sev Beni, Tut, Bırakma.. Tutunamadım Hayata..!! ||| «вєη нєρ вєкℓє∂!ğ!м! ѕαηмışтıм αмα вєкℓєякєη g!тт!ğ!м! ƒαякıηα ναямαмışıм...» *eLinde kaLa kaLa bir ø hayat kaLIr; ya$asan neye yarar? oLsen kime zarar? ..........MeKaNSıZiZ GaRDaŞ SaLLa YaK Bi CiGaRa VuR SaGa SoLa KaRıYMı$ KiZMı$ KoLPa HePSi BiReR GeLiP GeCiCi DaLGa.. BiR ŞiŞeDeN DoKuLeN ŞaRaP'In DeĞiL,TeK KaĞıTLa SaRıLaN EsRaR'In DeĞiL,SoDaYLa PaTLaYaN HaP'In DeĞiL,DeLiKaNLı ADaMıN MuPTeLaSıYıZ (yNMd KaL ynmD kAL dUŞlrN ytMzKi bnA..yNMd KaL ynmD kAL CK gEC rAStLdm SnA) papa oldu Hristiyan OLdunuz..Hrant Oldu Ermeni Oldunuz..Dua edelimde BULENT ERSOY OLMESİN zuhahah p!chL!k mi ?] usTumzê yOq. [Sêwq! m!?] oLumuNê . [a$k Mı?] êN quzêL!nê . [dOstLuk mu?] Can vêr!riz. [!hanêT mi?] Anında SiLeriz | haber etmişsin bana unuttum die,aL ß3nden sana iki keLime Coookta TııIIIıııNn..!| KøpYãLã TaRzıMı Yp$tR HãYatıNa x) √ HicKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez..iziM KaLır Ya Yureğinde Yada ßedeninde.Yureğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!**** hic bir kız erkeğe boyun eğmez...hic bir erkek tek damla gozyaşına değmez!!! ********Dış gorunuşmLe yarqıLama yureimLe aLqıLa taby yureqn varsa**************** мevѕιмlerden ѕonвaнardayıм arтıĸ coĸ gec yagмυrlardayıм вen vazceтιм " yalnızlardayıм"™ѕenι aғғedeмeм™ Ba$ka koLLarda sabah demLenmeLerin rahat mı ? bir anLıkda oLsa geLmiyor mu akLına guLu$Lerim ..**** ﻛєиđєи طαиα қαłαи tєқ ħαťıŕα Ўůŕєģíмđєқí Ўαŕα XxXx (( ... simsiyah bakıyor yureqim tum dunyaya ... )) XxXx
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Superrr nickLer bakmaya deger :)