Daha Ne Olsun Be ..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Daha Ne Olsun Be ..
-
26-09-2019, 21:21:11Gidene YoL Ver Ki, GeLeNiN oNu AcıLsıN.!! ßeNi KuLağınLa DeğiL, KaLßinLe DinLerseN HissedersiN.!!! Ellerimden Uctun Gittin bEnim Sevgim Kar$ıLıksız... bEn ßiLirim SensizLik Ne Demek bEn ßiLirim SensizLik oLuMe Denk.!!! Hanginiz iLgi Gosterdi Ki bEnden BekLediniz.!! GOZUM ARTIK KİMSEYİ GORMEZ AĞLARIM YOKLUĞUNDA... ' Gidene YoL Yakı$ır, GeLeNe bEn Yakı$ırıM.!!! YokLuğuna Alışmadım sEn HaLa ßurdasın... Şimdi Duşmanım Zamanında TaşıdıkLarım... Evet bEn ßi Gunahkarım Ama Hanginiz DeğiLsiniz!!! -/biteRmi sandın deRtLeRin .. yeniLmesen hic buyumezdin!! Hayat bir PC oyunuysa şimdi bolum gecme zamanı. a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =) kaLbimi caLdın seni mahkemeye wereCeimm nafaKa oLarak kaLbiMi isteYeceiM x))) HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Du$uNméq DédiM Olméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SoLédiM! GozyÂşım kÂDÂr dêqêrLî oLÂmÂdın y on uzuLuyoRum "YéNi BiR sAyFa AcTıM kénDdİMé...iCiNdé sén yOkSuN...KaLbİmDe CiN MaLı DeĞiLkİ AdİLeR OlSuN" Hayatımda kan grubumdan başka pozitif bişey yok!!! Yuz kızartıcı bir suc değildir hırsızlık, calınan birinin kalbiyse eğer! séVmiOrum kéNdimi! séVmém oLé hérKésin séVdiqi $éyLéri Siz Bu Hayat Cemberinde DoLaşırken Biz Size Tur Bindiriyoduk!!! __________________