Biqun Pişman oLupta Donersen Geri.. GonuL Kapım Acık Ama Nah Girersin İceri ! !!! SuYun IhTimaLi YokTur..DaLGaLanMak İcin İzin IsTeMeM..TsuNaMiYe BasLaDığımDa EnGeL DinLeMeM!!! S£nd£ KaLsIn DeV AyNaN BaKtIkcA aSlInDa N£ kDr Kck oLduNu FaRk £D£RsIn...OkDr m£Rak £Tm£ YuKarLaRı...Duş£rs£n ߣLiNi iNciTiRsIn..... biR waRmışş ..Bir YoqmuŞş..BuquN waRmısh..YaRın yoq oLmuşş.. beN Ne funYeSi cekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım usTume baSaNııı PATLATIRIMM.. Ben hic mutluluktan delirmedim ama delirmekten mutluyum. d!ikkaT!mi ¢kmez k!mse,d!kkaT eder!m !$!me geLirse Ben seni, son Rondo biskuvimi verecek vede yolculuğa cıktığında arkandan Ulker cikolata yemeyecek kadar cok seviyoyum... HépTé DéfoLuLaR ßuLuoR ßéN! YaN SaNay! Dé!L Orj!naL ß!r aŞk aRıoRum ßén..!! Nikahına beni de cağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу.. yeni 1 manita yapmı$sın buLu$unca habr werDe 1 ksa eqmek qonderiim e maLum KA*AR EKMEKSİZ YENMEZZZ...! Dunya nufusuna gore her erkeğe 2 kız duşuyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona !.. yoqLuumLa eii qeciNmeye baqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh.. beN seNsiz biR hicseM seNde beNsiz biR pi*hsiN.. sendeki hava benim bisikletimin tekerleklerinde waRR.... coca coLa RekLamLarındaki penguen gibisin.4 kaPak werSem geLirMisiNn___?? ßugunlerde yeni hobim seni uzmek artık zorum alış buna qOzLerine Mi iNaNayım^o) AqzıNa Mı ?^o) qOzLerinE Mi BakayıM^o) Aqzına Mı SıcayıM:| aşqq her daqqa qıwırırr ..