Nickim
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●41 Görüntüleme
-
26-09-2019, 21:19:22~~Dun qece sabahlLara kadDar aqladim qozlerim tum Ferini ßitirmisH ... Size DoyuM oLmass ) aMa ßana Hicc oLmass ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİcİM..!! bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın cıktığı kadaR SuS..!! vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN. Sen ´ben´ olabilseydin de ben´deki sen´i gorseydin… Sen ´sen´ olabilseydin de ben´deki sen´i hak etseydin ! MutLuLuquM coktaN ifLas etmi$ itiRas hakkım YhoK biLioRm..!! HayaT*a quLuşunLé ceza wer Ki ..KoTuLuqlerle YıkıLmadıqını anLasınLa cαямıнα ğєяỉℓмєκℓє єş∂єğєямỉş \"єℓvє∂α\"иı єиğєℓℓєуємємєκ ... yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi duşuиєrєк gozLєriмi кαpαттıм.RuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм… ' BeN 1 CuMLeLiK 1 NoktA DiiiLm !! ' кOІє віІє оІѕам Яаzıγıм γаиıиda оІмаγа. ніς віЯ аşк карıdaи ςıкмаІаЯІа вітміγоЯ...~~ Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! KalaNa GiT GideNe KaL DemeM..! ∂єя∂ỉ σℓαиı ∂ỉиℓєяỉм ∂єя∂ỉм vαяѕα ∂єя∂є уσℓ αCαиı ѕỉℓєя ğєcєяỉм..! Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . . __________________ 'a$k ciddi 1akıL hastaLığıdır.. o yuzden ßen piskopatımm __________________