Eski index
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Eski index
-
26-09-2019, 21:17:14Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz. Assassin's Creed IV'un tum DLC'leri, birleşin! Assassin's Creed IV: Black Flag Derine Dalış [Oyun TİMİ] Assasin's Creed Black flag uplay_r1_loader sorunu AC IV'un yeni DLC'si hazır (Video) [Oyun TİMİ] [Oyun Timi] Her Yıl Birden Fazla Assassin's Creed Mumkun [Oyun Timi] AC IV: Freedom Cry Cıkış Videosu Yayınlandı Assassins Creed IV Black Flag acılmıyor Assassin's Creed lerden hangisini alsam???? Assassin's Creed IV Black Flag [ANA KONU] Assassin's Creed 3 Lutfen yardım Assasin's Creed 3 - Sequence 12 [Yardımm] Assassin's Creed 3 Tr Yama%100(korsandada calışıyor) Assasins Creed 3 Kasma Sorunu [COZDUM] Assassin's Creed 3 Trainer Assassin's Creed tırmanma Assassin's Creed Serileri Turkce Olabiliyor ! Assasin Creed'in hangi serisini almalıyım ? Assassin's Creed 2 - Turkce Gorevler Assasin creed brotherhoon can yukseltme yardım Assassin's Creed Serisinde Ezio mu Altair mi ? Assassins creed 2 Escape performed Assassin's Creed Brotherhood %73'te Kaldı? Assassin's Creed Serisi Assassin's Creed Bolumu Kuralları (Okumadan Konu Acmayınız) __________________