Ozel Oyun Youtube Kanalı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Ozel Oyun Youtube Kanalı
-
26-09-2019, 21:17:05Merhabalar Arkadaşlar yeni bir youtube kanalı tanıtacağım ve birşeyler danışacağım. Yahu ben şunu anlamıyorum abone olması şart diyorlar benim herşeyim diğer kanallardan daha ust duzey ama izlenme cok az oluyor nasıl coğaltabilirim bilgi verirmisiniz ve takip edermisiniz. Detaylar : 1. Dort kişilik grubuz ve hepimiz aynı evdeyiz oğrenci evi değildir. Kardeşiz. (Yaş : 15,17,17,19) 2. Videolar 1080p ile koyuluyor. 3. Coğu oyun orjinaldir. (Steam,Origin) 4. Okul ile ilgili sıkıntı yok her zaman video koyma ihtimalimiz vardır. 5. Oyunlar : Orjinal 1.Battlefield 3 Multiplayer 2.Far Cry 3 Multiplayer 3.Sniper Ghost Warrior Multiplayer 4.Sniper Ghost Warrior 2 Multiplayer 5.Sprinter Cell Blacklist Multiplayer 6.Assasins Creed Revalations Multiplayer 7.Counter Strike serileri (Global,Source,1.6,Zero vs.) Ve bazı ucretsiz oyunlar : (Online ve Tek oyunculu karışık) 1.Minecraft 2.Team Fortress 2 3.Mount Blade serileri 4.Neverwinter 5.Slenderman 6.Surguen Simulator 7.Assasins Creed Black Flag Bunlar şuan oynadığım oyunlar hepsinide cekmeyi planlıyorum yardım ederseniz veya oyun goruşlerinide alıcağım. http://www.youtube.com/DergahTeamForever1 Teşekkurler. __________________