Bazılarının dini imanı para olmuş.. mesela bankaların.. tamam borcum var ama isteme canın sağolsun de uc kuruş icin kuculme karşımda. Cocuk esirgeme kurumun'dan cocuk istedim vermediler. Yazıklar olsun benden cocuk esirgediler ama kurum adının hakkını veriyo takdir ettim. Arabanın isme bak "Nissan Qashqai" arabayı nissan değilde emo'lar uretmiş sanki. Takım kursam Maritimo'dan Baba'yı Psg'den Nene'yi Eskişehirspor'dan Dede'yi M. United'dan Bebe'yi alırdım. futbolda aile kavramı onemli. Annem yan komşuya "biraz laflamaya" gittiğinde iktidarda Tansu Ciller vardı.. şu an yeni geldi. ra sıra geceleri telefonun ışığıyla odaya bakıyorum biri bo diye cıksa o anda felc. Turkiye 160 milyar sms ile Avrupanın en cok sms kullanan ulkesi olmuş. Bence bunun 100 milyarı "ok" "uyudun mu?" "" ve "?" şeklindedir. Kız: Seni cok seviyorum. Sana aşığım aşkım iyi geceler tatlı ruyalar. Ruyanda bizi gor optum.. Erkek: Bende seni.. Bende sana.. Sanada.. Sende.. Bende. -İngilizcede 2 Ne Demek? +Two. -Ne Tukuruyon Olum.. Ust Komşumla Hep Aynı anda Tuvalete Giriyoruz.bi Kere Denk Gelmesek Kapısını Calıp "Hayırdır bu Akşam tuvalete girmediniz .Keyfiniz mi Yok?" falan dicem.
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Msn nickleri ve Kişisel iletileri