ip tespit programları(4 yontem)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- ip tespit programları(4 yontem)
-
26-09-2019, 21:14:14Gunumuzde hemen hemen herşey Ip Yani Internet Protocol numarası ise yapılabilmekte...Hatta kişi tanımlamaları yer, bolge belirleme icin ilk akla gelen IP...Herkes Ip bulmayı beceremiyor ama cok kolay yontemlerle bulunduğunuda bircoğumuz biliyoruz...Neyse şimdi size birkac yontemi acıklamaya calışacağım... 1-YONTEM MSN'DEN BULMAK İCİN: (PROGRAMSIZ) Msn Messenger Ustunden: Msnden kişisel Ip icin o kişiye resim muzik vb dosya gondermek şart...O dosya inerken başlat-calıştır-cmd yaz acılan pencerede netstat -n yaz enter de.(aradaki boşluğa dikkat) Ordaki Iplerden 2 haneli olanlara bak eğer yanında ESTABLISHED yazıyorsa Ip bulunur.Aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsan işler zorlaşır. Hotmail Ustunden : Hotmail ac options-additional options-Mail display settings-Message headers kısmına gel full işaretle ok de inbox'a gec gelen maile tıkla acıldığında IP gozukur...Yok Bunlar uzun iş benim msn adresim kalabalık tek yakalamam zor oluyo diyorsan Yontem 2 gec... 2-YONTEM : IP TRAFİK MONİTOR ( Boyut:424 Kb-Setuplu) IP Traffic Monitor 424 kb'lık ufak bir yer kaplamakla birlikte kapladığın yerin ustesinden gelerek sizlere mukemmel bir yenilik sağlıyor...Yapmanız gereken tek şey IP Traffic Monitor kurup calıştırmanız..Program otomatik olarak devreye girip Msn-Icq-yahoo-Microsoft Outlook- vb programların karşısında ismini yazarak sizlere Ip adresini saniyede buluyor... 3-YONTEM : IP FİNDER ( Dosya Boyutu:249 kb-""Setupsızdır"") Bu Yontem ozellikle casus yazılımlar kullananlar icin cok etkilidir...Program sadece bulduğunuz IP adresinin doğru olup olmadığını onaylar...Amac bilgisayarında 3 dk bir IP numarası değiştirme programlarını devre dışı bir halde gercek Ip numarasını bulmadır...Bu programı şuphe duydunuz kişilerde veya kendini akıllı hisseden kişilerde rahatlıkla kullanabilirsiniz...Hatta kendinizde bile deneme amaclı kullanabilirsiniz...Ayrıca bu program da Ağınızdaki veya o anki oturumunuz daki kişilerin Ip sinide host adını yazarak hemen ulaşabilirsiniz...Host adını bildiğiniz kişilerin Ip adresinide Msn-Icq-yahoo-Microsoft Outlook- vb programların acık olması durumunda bulabilirsiniz... 4-YONTEM : XNS 5 ( Dosya boyutu : 272 Kb-"Setupsızdır") Bu programın calışma prensibi 2 yontemdeki IP Traffic Monitor ile tamamen aynıdır...Arasında ki Tek fark sadece bu program setup gerektirmez istendiği an silinebilir ve istendiği an kurulumsuz calıştırılabilir... Program acıldığın anda o anki gorduğu tum Ip adreslerini size sunar ve bulduğu adreslerin nereden bulduğunu yazar..Mesela programı calıştırın msn den birine selam yazın programda hemen bir Ip adresi cıkacaktır karşısında da msnmsgr.exe yazar program uzantısından anlayacağınızı umut ediyorum.... EĞER BU KADAR YONTEMDE YETMİYORSA PES DOĞRUSU...HADİ HEPİNİZİ KOLAY GELSİN.... PROGRAMLARI BURADAN İNDİREBLİRSİNİZ... 1-YONTEM PROGRAMSIZ DEMİŞTİM 2-YONTEM İCİN= http://rapidshare.de/files/4157741/T...Setup.rar.html 3-YONTEM İCİN= http://rapidshare.de/files/4157786/IPfinder.rar.html 4-YONTEM İCİN= http://rapidshare.de/files/4157832/xns5.rar.html __________________