Merhaba, eRevollution, erepublik veya marketglory tarzı bir edevlet oyunudur. Askeri, ekonomik, gazetecilik ve politik alanlarda boy gosterebilirsiniz. Daha once eRepublik vb.. oyunlar oynayanlar bilir. Bu oyunlarda başarının kaynağı ; sabırla oynamak, kendi ayakların ustunde duracak duzeye gelene kadar gelişimine odaklanmak ve savaşlarda, politikada ulkeni temsil etmek. Oyun sade bir temaya sahip, ilk zamanlarda sıkıcı geliyor fakat sabırla oynarsanız 1-2 ay icinde guzel yerlere gelmekte olduğunuzu goreceksiniz. Oyunda ulkemiz Turkiye şu an İsrail'i, Arabistan'ın bir kısmını, Slovakya'yı ve Almanyayı işgal etmiş durumda. Almanya'nın Avrupa'da tek bir toprağı kalmadı dun itibari ile. Son 2 toprağı kaldı onlar da Kuzey Amerika'da işgal altında tuttukları topraklar. Şu an ulke olarak ekonomik ve askeri alanda dunya deviyiz arkadşlar. Fakat son zamanlarda ulkemizdeki aktif oyuncu sayısı azaldı ve yeni, aktif oyuncu eksiği var. Ben de bu tur oyunlara istekli arkaşları tespit edip oyuna davet etmeye calışıyorum. Guncel Turkiye Haritası ; Hepinizi oyuna davet ediyorum. Kişisel ricam ; https://www.erevollution.com/en/register/32710 bu linkten kayıt olmanız. eTurkiye'nin sana ihtiyacı var! İyi gunler.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Ulkene Destek Ol! Avrupa Fatihi eTurkiye! | eSiyaset oyunu