her konuda msn nickleri.....(galatasaray,fenerbahce.. komik ..romantik v.b
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- her konuda msn nickleri.....(galatasaray,fenerbahce.. komik ..romantik v.b
-
26-09-2019, 21:11:06Hazır msn nickleri Buyuk bir msn nick arşivi.Tek kelime olanıda var upuzun cumleliside.Sec beğen kullan... Eğer bir gun hayatımın son nefesini verirde bu dunyanın guzelliklerinden vazgececek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin olum demek olduğunu gostereyim … !!!S.S.M. Seni dunyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dunyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dunyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dunyada seven hic kimse yoksa bilki ben olmuşum… S.S.M. Seni unutmayı duşundum bu gece bir sigaranın uzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni icimden ruzgÂr savuracaktı kullerini fakat… seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi S.S.M. yuReğiMe goMDum Seni soKup aTmaK muMKun deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa ruYaLaRın yeTer baNa S.S.M. yα вєи fαzLαyıм вu duиyαdα yαdα вu duиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк guиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: yurєğiмdє goмduм sєиi soкup αтмαк мuмкuи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα ruyαℓαrıи yєтєr bαиα "vebalı bir hucre gibi vucuduma giriyor 'buz' soğuğu duygular. duşuмdє isтαивuLuи dorт вir yαиı sєиiиLє кαpLı vєвαLı вir нucrє giвi vucuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M. olum oncesi yorgunluk var gozlerimde.... golgem bile boğmak icin fırsat kolluyor duşuмdє •$1isтαивuʟuи •$47doят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı … oLuм oиcєsi yorguиLuк vαr gozLєriмdє….goLgєм вiLє вoğмαк iciи fırsαт кoLLuyor BeN HayaTTa eN coK oLmeyi SevdiM: S.S.M. butun aynalar seni gosteriyor... ya da sensizlik gorduğum... вuтuи αyиαʟαя sєиi gosтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк goяduğuм… αииє вєи мαиyαк oʟduм "aklımızı ve irademizi nefsimizden ustun tutabileceğimiz icin bizler insan olarak yaratılmışız" carmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… yαLиızLıк вuтuи dαмαrLαrıмı cαтLαтıyor…!!! sєиsiz gєcєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi duşuиєrєк gozLєriмi кαpαттıм.RuyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм… Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr! koşeye oturmuş esrar ceken,carşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GORURSEN BEN! HATIRLA S.S.M. BEN SENSİZ GECEN GUNLERİME UZULURKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GUN SENDE SEVECEKSİN S.S.M. SENİ SEVMEK ACILARIN EN BUYUĞU OLSA GEREK SENİ DUŞUNURKEN GOZYAŞI DOKMEK YAŞANABİLECEK EN BUYUK SEVİNC DEMEK S.S.M. YAĞMUR MUTLULUGUMA GOLGE DUŞURMEK İCİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M. SENİ BULMAKTAN COK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ONCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR OMUR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M. Seni duşunur, seni ozlerim, sevgilerin ozlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M. ///////////////Galatasaray Beşiktaş Fenerbahce Nickleri///////////////////////// ////////////////////////////////////////7Galatasaray/////////////////////////////// Bas Koymusuz Cimbombom'un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar,fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom! Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!) Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek... Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli... Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi? Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler... 1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis. Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray.. Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray. Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine.. Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay.. *Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas'im Icin, Oyle *Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor! *Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray... *Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi... *Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma.. *Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan .. *Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray *Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim. /////////////////////////////////FenerbahCe/////////////////////////////////////// Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..! Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce 1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn! Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!! Cimbom Sana Kadikoy Extra Large... Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!! Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay... Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini. Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ? Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez! Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor! Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce! Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk! Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri! Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!! Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!! Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek! ///////////////////////////////////////BeŞİktaŞ//////////////////////////////////// *besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et... *edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan. *delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... *1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas. *yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden. *semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz... *gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz. *bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin. *besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin .. *gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im. *yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin! *basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma... *dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar. *kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin. *siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin ///////////////////////////////////Aşk Nickleri///////////////////////////////////// *Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. *Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum... *Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yureğin acıyorsa. *Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle *Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... *Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. *1 Gun 1 cılgınlık edio seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoqsa sende sewer misin? *Sevmek olmektir bence, bende sewmiştim olmeden once. *1 gun gelip "ben mi dunya mı" die soracaksın. Ben dunya diyeceğim we sen cekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dunyam sensin. *Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!! *HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. *Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI! *aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım *Sen beni oyle bir hale getirdin ki dostlarım bile guldu ama ben seni oyle bir hale getireceğim ki duşmanların bile ağlayacak! *Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever... *Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. *Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye *Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım. *Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, omurlerin sonu hep karanlıksa, al dunya bu aşkı. . .Sende kalsın! *Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. *Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! *Ağlamak cocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan cocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. *Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum "SENİ SEVİYORUM" *Ey kahverengi gozlerine tutulduğum cocuk! Eğer seni cok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gokyuzune bak. Gorebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş opucuklerdir! *1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! *Seni gormek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla! *Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! *Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! *Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna. *Sen her gece yatağımda duşunduğum, şiirlere konu die sectiğim gonlumn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn duşun senin icin carpan kalbimi. *Sana bir gul sundum kokla ama soldurma. Sana omrumu sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parcalama. *Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin! *Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. ///////////////////////////////////Komik Nickler/////////////////////////////////// *uzun lafın kısası : UL *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız cevirin ustune yapsın. *Yarasa cok faydalı bir hayvandır. Oyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur cunku hakkı erkek ismidir. *En son gulen sen olacaksın. . .cunku gec anlıyorsun. *Allah'ım kendim icin birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sutun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle. *Gercekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gercek değildir. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki caktırma. *Tam oğrenmeye başlamıştımki okul bitti. *Ey yukselen nesil. . .İn ulan aşağı. *Eger dunya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gencligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dunyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Turkce egitime benden de okey!!! *Ilahi Azrail sen adami oldurursun *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Bataryası zayıf ruyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 sure ulaşılamadı. Şimdi full ceken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o buyulu gozler. allah butun guzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sun seni cok bekledik toplu resim cektirecektik. Sen gelmeyince topsuz cektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dunya doner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hic eli yoktur?....cunku NO-EL baba *Adamin biri "saat kac" demis saat de kacmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gozum kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur *Sacımı supurge yaptım elektrik supurgesi cıktı beni terk etti *Yasınız kac? -Vallahi her yıl değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış *Aşk havuzuna aptal duşer ama beni ittiler! //////////////////////////////////Karışık niCkLErİ////////////////////////////////// Şimdi GeL ve Gor BeNi Duruyor muyum,Yerimde HaLa ! Yurtta AşK,Cihanda AşK,Her Yerde AŞK Bundan SonRa !! (H) ELimi de KoLumu da BağLa Hadi,Bir Odaya Bir Omur Hapset Hadi..BecerebiLirsen Zapt et Hadi !!YanGınım CoK BuyuK OoOoOoOo!! Bir daha oLmaz,BiN Kere TowbE !! Kan Davası mı bu, Bu NasıL OFKE ??? :| Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GercekLeri . . . Neys,bırak bende kalsın. Lutfen,Gormeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Cıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tukenmeye takatim yok. . . YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Gecerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GuZeL Ya bu ateşi sondur, Ya beni oldur ..Ya da bu kalbi bedenden sur!! AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henuz,AnLaşack DostLarm Tukenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Gecr,Her şeye rağmen Yaşamak GuzeL!! Anne bnm Ucmam Gerek !! İstemiorum PiLav YapmaK Anne Ben AşKa İNaNMaM,Once Aşık olmam gerek Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yuzemiyorum!Zamanın KızLarı BalıkLama!!AtLama Diyemiyorum.. //////////////////////////Kurtlar Vadisi Nickleri///////////////////////////////////// Kurtlar Vadisi'nde zaman olume doğru ilerler. Kurtlar Vadisi'nde son, olumden onceki son cıkıştır. Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır. Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en guclu panzehiridir. Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta olmenin bile.. Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suclanmaktır. Kurtlar Vadisi'nde olmek, en buyuk maceradır! Kurtlar Vadisi'nde olum, yaşamdan daha gercektir. Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz... Kurtlar Vadisi'nde surek avı hic bitmez. //////////////////////Karıştırılmış Nickler ///////////////////// "A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!R.." (K) (K) B!r KıwıLcm YeTeR Bn HaZıRm BaK..A$K iCn oLmeLi A$K O ZmN A$$kKk..!!!! (K) sewdim.seni.sebepsiz.sewmedin.beni.ŞEREFSİZ. ' BeN 1 CuMLeLiK 1 NoktA DiiiLm !! ' // - ThAt'sS My pReRoGaTiVe - / }{ //////////////////////////////Komik Nickler//////////////////////////////////////// suursuz_manda poset_cay shitlembik cop_kovasi kavanozdaki_adam Asiri_Yakisikli Kedimi _7_m Bal10cuk Endoplazmikredikulum yesil_ninca (nami diger= ucan depik) Manyetik Karpuz Digital Portakal Kanatli Orkid Takmis Orgucsuz Deve Kumsalda_Koshan_Beyaz_Benekli_Kopek kuresellestirebildiklerimizdenmisiniz_yoksa_kurese llestiremediklerimizden_mi? SeVisKeN_Chat_ManYaQi boguren_kertenkele AmasYaLEE Sonunda_Tezkereyi_Aldim ZiciRTmA KerTeMEyeN_KeLe KortiK Baymakli_Dondurma debelenen hamam bocei devlet _bize_yardim_etsin uzum_yerken_boguluyodum ortaya_yanarli_donerli_bisheyler erkek_adam_nick_mick_anlamaz anne_yemekte_ne var istedigimiz_sorudan_baslayabilirmiyiz sersem_kertenkele karamurat_benim_hayir_benim essek_gozlu_sevgilim pilipis_marka_televizyon incitmiycem BokatasatmasicraR kedi_yiyen_satanist_fare arabenibensibel HeY____KeL koprudenoncekisoncikis bisurusoruunlemi evlenbenimle OsurugaGuleninOsurukKadarAkliYoktur Sev_Beni_Seveyim_Seni Herbokolog Nick_mick_yok Nickimi_Kaybettim Nicksiz Hasnicktir ZincirlemeIsimTamlamasi Kafayi_yemis_dusler bi de chuQ var.. kisayiz ya ondan aysecigin_alpellaya_doydugu_an hepooleolurzaten ankaraliyim_disaridanda_kabul_23m salatanin_icindeki_bocuk atla gel inleyen beygir oramakomaburamako teyyarrrrrr cenay1pettin... zamazingo fatrix.... suni tenefus en_harbi_erkek yahavlevelaguvvetillabillaazim Durbunsuz_Kemal Mahmud_abey Kac_Lan_Kac Eceline_Susamis_Cilgin_Counter Bicagimi_Unuttum Gidikla_Beni _Vuramadi_ki_Vuramadi_ki Kil TuyYun Holding 2004 Eceli_gelen_Terorist_Dust_Duvarina Isermis Kirmanco_ Kiss_my_awp Tabana_Kuvvet MuzunIcindeAfrikadanGelenBocek Canak_comlek_patladi Biber_Dolmasi Bi_Bakip_Cikicam DamsizDaGirebilenAdam Balaban_Yanbakan abbas zamansiz zucvettin kadir isterse buluk bas hayvan missipipi burnumdan akan dusler ayak parmaklarim 30 cm.... iktidarsiz bereket tanrisi iki kivi bi muz..... darvinizkim PaPua_YeNi_GiNeDeN_aDaM_CiKMaZ di_mi_john felan_diil_falan hocanizkim essegins2 okeyin_aranan_dorduncusu sokratesla "1000 atli akinlarda sen olmayan cocuk" can_cekisen_sanat muzbaligi kolonyali_mendil yelyepelek_yelken_kurek t_cetveli susayaci beyaz_itli_prens pipisipis chamyarmasi topal_solucan portakalli ordek varla_yok_arasi aydan_gelen_saybork kukuletali adam evi_su basti_bende_kactim durdur_bu_nikahi_memur_bey tefalniyebenidusunmuo evli_ama_gozu_disarda ucan_imam_takla_atiyor aman_tirtil_ver_de_kur_tul cekyat tukuren_anne paytakpaytakkosankoala kokanayak veresiyeteklifetmeyiniz cekilin_ben_doktorum nicktirgit gobek_pamugu eti_cicibebe capkin_kuru_fasulye minimetrolumetropol asetilenasitinasetilmeyeni ayazda_kalmis_bekci_pipisi kertemeyenkebelek hadiyavrumkenick turkiyenin_gururu bensibernetikorganizmagordum mulayim gergedan kolboregi dove7guntesti azerovadagezer ucan teneke ve saz arkadaslari alikopter satanistkatilikedi ankara_metrosunda_sevdim_sevildim nickname_ne_demek agresif_orumcek_adnan pezev_engin terler_beynime_sicradi gofrettin sevsohpetisazlaveniyazla amudakalkipelcirpankaplumbaga bizimkisi_mantik_izdivaci toyga'r'us piss_miggy tavuktuyunealerjisiolancivciv koyun_kopyasi tamtesekkulluhastanedendeliraporu omermemeemer verenkoyun_kavalcisi q-chuk emmemememi bahtsizspermramazan youmlarınızı bekliyorum __________________