Ozledim” kelimesi kadına, “kapıdayım” kelimesi erkeğe yakışır.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Ozledim” kelimesi kadına, “kapıdayım” kelimesi erkeğe yakışır.
-
26-09-2019, 21:07:47İnsanlar onune bakarak yuruse dunya daha guzel bi yer olacak. Bekleme beklediğin surece gelmeyecek. Ne zaman vazgecersen işte o gun burnunun dibinde bitecek. Kucukken olmekten korkan insanın buyudukce olmek icin dua etmesine hayat diyorum ben. Merak etmeden duramıyorum geceleri nasıl uyuyorsun? Yaşanmamış anılara ağla. Bir anı gittiğinde ruhta gider. Otobuste dikkatini kitaba verip okuyanlara hayranım. Bense; kim indi kim bindi şu cocuk yakışlıymış bu kız guzelmiş inşallah şu teyze yanıma oturmaz modundayım. Guzele bakmak sevap mı ? Eğer sevapsa evin her yerine ayna doşeteceğim direk cennetliğim Kızlar mukemmel erkeği aradığınızı biliyorum ama 10dk sonra arayın şuan annemle konuşuyorum. Trip atmayan kadın bulursan kacır odaya kitle diğer kadınlarla goruşturme karantinaya al cunku nesli tukenmek uzere . Kucukken hep odamın tavanının cam olmasını ve geceleri o camdan gokyuzunu seyretmek isterdim.Ust komşuları hesap edememiştim tabi. +Elindeki sigara mı? +Evet. +Icmem demiştin? +qaNdIrDımM __________________