Tamam anne tamam tamam oyle yaparım peki anne tamam hıhı hıhı anladım anne tamam anne tamam kapat artık. Babam horul horul uyurken televizyonu kapatınca aniden 'niye kapattın bakıyoduk' demiyomu. Lan hepsimi aynı bunların. Anneme gore dışardaki butun insanlar katil sapık tinerci. Hepsinin tek hedefi var; ben. "Seni Seviyorum" demek kolay tabi asıl zor olan sekiz kere hızlıca "mor vampir" diyebilmek.. Japonya başbakanının yurekleri dağlıyan konuşması : 若者の夢、友人が尋ね、''あなたは''あなたはアタチュクは 若者が割り当てだった好きですか yemin ederim elim ayağım titriyor ! Erkek erkeğe oturduğumuz mekanda cicekci teyze oyle ikna edici cicek satıyor ki kıllı bıyıklı arkadaşıma gul alıcaktım nerdeyse. Gecen gun internet kesildi. Sebebini araştırdım komşum internet faturasını yatırmamış. Bu kadar sorumsuzluk olmaz ki canım Buyuk aşklar kavgayla başlar dediniz diye gorduğum ilk kıza bismillah diyip tokadı indirdim. 1 saattir kacıyorum ne aşkmış arkadaş. Bugun haberlerde benim fotoğrafımı gordum. Sunucu "orman yangınlarının sebebini bulduk" dedi. Yok efendim neymiş yangınlar benim yuzumden cıkıyormuş da cok yakışıklıymışım da ortalığı yakıyormuşum da. "İngili mingili kukkiki kukkiki kukkiki yes mi no mi nomini nomini.." hacı biz napmışız zamanında ya ? Anneme intihar edicem desem ''2 lokma bişi atıştır ac karnına gitme oralara''der. Kadın kontrolu elden hic bırakmıyor. Baktım bi sevgilim yok kendi kendime trip yaptım 3 gundur kusum kendime. Tipe bak Allah'ın manyağı Kucukken hep odamın tavanının cam olmasını ve geceleri o camdan gokyuzunu seyretmek isterdim.Ust komşuları hesap edememiştim tabi. Cami avlusunda bebek bulsam " senin burda ne işin var lan " der cocuk parkına bırakırım.Boyle de duşunceli insanımdır. Telefonumdan kendimi arayıp meşgul caldığını duyunca '' işim var herhalde '' diye cok seviniyorum. napım bende boyle bir insanım