Bugun kadınları anlamak icin topuklu ayakkabıyla dolaştım. Şunu anladım ki Turkiye'de kadınlara hic iyi gozle bakmıyorlar ve cok guluyorlar. Bugun değişiklik olsun dedim ve televizyona oturup koltuğu seyrettim Minibuste yaşlı bir kadın yer istedi. Kendi ayakların uzerinde durmanın zamanı gelmedi mi teyze dedim. Kufur etti. Eski nesil cok saygısız. Kutuphaneye gidip romanların yanına muzik aleti koydum. Sonra yetkiliye "romanlar boyledir calgısız yaşayamaz olurler" dedim. yine cok cılgınım. Birinin ahını alıp, diğeriyle mutlu olamazsın.. Allah var.. Aşkitomu kankamla opuşurken yakaladım, “bi an sen sandım” deyince alnından optum, bana hic dayanamaz canım ya ♥ "Ya benim olursun ya da kara toprağın!" dediğim kız, toprak isminde esmer bi cocukla evlenmiş. ben demiştim zaten. Doktorları 9865473 kez yayınlayan Show Tv bi yana, onu yine 9865473 kez izleyenler bi yana, 9865473 sayısını okumadan gecenler ayrı bi yana... İlkokulda sağlık koluydum la ben. Acık kalp ameliyatı filan yapmışlığım yoktu ama sınıfta birisinin burnu kanayınca mendil veriyodum. __________________