İnce sozlerle show'a devam ediyoruz (:
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- İnce sozlerle show'a devam ediyoruz (:
-
26-09-2019, 21:06:54-Birtek ozlemleri deviremedim ; Şu incecik bileklerimle.. -Sevgili gunluk, olur mu hic? Sevgili dediğin gunluk değil, omurluk olur.. -Dini inancın ne olursa olsun, aşk'a inanmaya mecbursun.. -Yuzumdeki Gαmzeden hαberi yokmus, hic guldurmedi ki.. -Her Ne Kadar Evimiz Denize Yakın oLmasa Da, "Gokyuzune Sıfır" HayaLLerimiz Var. -Belki tavırların beni en ağır kufurlere tahrik eder ; Benim yuzumdeki o iplemez guluş senin gelmişini gecmisini tatmin eder ..!! -Nasılsın diye sorma ! '' Ankaragucu '' gibiyim işte; Bir yanda rant var herkes menfaat peşinde , diğer yanım mucadele ediyor "ŞEREFİYLE".. !! -Veremli bir fahişe gibi kusuyor uzerime hayat ; kanla karışık yalnızlığı.. Ve artık Rabbim bile sırtını donmuş bana!! Olmesem ayıp.. -Gonlu bir hayli kırık, yapayalnız, bomboş bir yolum.. Beni arayan orda bulur, sozun bittiği yerde bekliyorum.. -Anladım ALLAH'tan Başkasıyla Yok yakınlık...Ya Onunlasın , Ya Oyundasın... -Ya biriktirdiğim onca yarınlık, ben yarımken yarınla bu gun arasında nedir farklılık ? -Kapılar kapandı vuruldu ustune kilitler ; Anladım sana mahkumum ilk paket olduğum gun.. __________________