xDaggeRx satılıktır.
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- xDaggeRx satılıktır.
-
26-09-2019, 21:06:50bu hafta itibariyle oyunu bıraktım ve charımı kullanması icin yabancı bi arkadaşa verdim,tekliflerinizi ozel mesaj yoluyla yapmanızı ve gercekci teklifler olmasını rica ediyorum. oncelikle kim olduğumla başlayalım. ben sky around water serverından HaKaN. hesabım cok kereler hacklanmeye calışıldığı icin GM arkadaşlarımla konuşup xDaggeRx adını aldım.bir sure oyunda moderatorluk de yapmışlığım vardır.. an itibariyle butun serverlardaki en iyi 3-4 assasin chardan biri benimkisidir. itemlerim; +10 Flighty Spirit Dagger +10 Sun Chase Battle Cuirass (purple,serverda tek) +10 Greedy wolf kneepad (purple) +10 Greedy Wolf cuff (purple) +9 Sun Chase Belt (purple) +9Greedy Wolf Armguard +9 Greedy wolf Boots 2 adet %5 bonuslu Dream amulet 2 all star ring of elephant +7 Red Flame Horse Pure Vit bonuslu blue dargon roc,thegury bell,hasty shoes (tank olmak icin) Dual bonuslu blue dragon roc,hasty shoes,array flag (pk icin) sanırım bi 500 gold falan da param vardır. oyunla ilgili sorularınız icin burayı kullanabilirsiniz,yalnız teklifleriniz icin msj sistemini kullanın. herkese iyi eglenceler dilerim. hakan __________________