Giresun'a girerken 'Giresun' yazıyorsa cıkarken 'Cıkasun' yazmalı.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Giresun'a girerken 'Giresun' yazıyorsa cıkarken 'Cıkasun' yazmalı.
-
26-09-2019, 21:06:49Bilgisayar once masaustune , sonra dizustune , daha sonra cebimize girdi.Eğer boyle devam ederse gireceği yerin duşuncesi urkutuyor beni Giresun'a girerken 'Giresun' yazıyorsa cıkarken 'Cıkasun' yazmalı. Turkiye'de erkek kuaforu olmak demek camına Kıvanc Tatlıtuğ resmi asıp kuafore gelenleri İsmail Turut'e cevirmek demektir. Bugun ilk defa, karşıdan karşıya gecerken once sola sonra sağa sonra yine sola baktım. polis bile şaşırdı, şupheli hareketlerin var dedi tutukladı Bulent Ersoy'la dalga gecenler bi once kendilerine baksın! Şimdi tekrar Bulent Ersoy'a baksın. Gulmeye devam. Ara verin istedim Daha demin balkona hava almaya cıktım. Baktım bi tane sırt cantası yuruyo. Sonra oğrendim ki dun 5 yaşındakiler okula başlamış. Gecenin 3une super filmler koyuyolar sonra kimse izlemiyo diye şikayet ediyolar lan insan saat 5'e filan koyar baride en azından babaannem namaza kalktığında falan izlesin . Milyon kere gesi bağlarında dolansam, bunu dile getirip turku yapmak aklıma gelmez. Bazı insanlar gercekten cok cılgın. __________________