Cocuğun adı mumin, gelmiş "ben ateistim" diyor. ulan adın mumin bildiğin hacca gitmek, namaz kılmak, oruc tutmak icin doğmuşsun. ne ateisti? "Uff aşkım cok hastayım" diye mesaj atan sevgilime,"Gecer" yerine "geber" yazıp yollamışım T9 yuzunden.. Şimdi yalnızım kendimi merdivenlerden aşağı yuvarlamayı planlıyorum Kız bana "Kimbilir bunları kac kıza soyledin.." deyince icim bir hoş oldu. Hayal de olsa bircok başka kızla daha konuşmuş olmak fikri guzel. Eve gelen misafirin "tuvalet var mi" demesine ayar oluyorum.Yok kapının onune yapıyoruz biz. Acayip yakışıklı, sempatik, bilincli bi insan karşımdaydı. Tam sarılacakken aynaya carptım başım acıyo lan Lunaparktan geliyorum ne dolaplar donuyor gormeniz lazım. İşin icinde cocuklar bile var Eski sevgilime "seni aramıyor,sormuyorsam,bu senden vazgectim demek değildir" dedim, iyi de gunde 35 kere arıyon dedi.. bu detayı atlamışım. Karşıya gecerken once sağa, sonra sola, sonra tekrar sağa baktım ve onumdeki taşı goremeyip yere duştum. Ezberci eğitime Yazıklar olsun. __________________