Kendİ ogame İnİzİ kendİnİz kurun artık herkez ogame kuracak **acık anlatım**
Tarayıcı Tabanlı Oyunlar0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Tarayıcı Tabanlı Oyunlar
- Kendİ ogame İnİzİ kendİnİz kurun artık herkez ogame kuracak **acık anlatım**
-
26-09-2019, 21:01:07LUTFEN KONUYU SABİTLEYEBİLİRMİSİNİZ ??? GERCEKDEN COK UĞRAŞTIM Tum forumtr ye merhaba oncelikler şunu belirtiyim bu kesinlikle anlıntı değildir kendim yazdım yazılar + verceğim dosyaların tamamı benim tarafımdan duzenlenip upload edilmiştir !!!! Kısa notlar = oyunda bircok BUG hatalar var bunları kapatmak icin ise .php dili bilmek gerekiyor ben kendim bu dili bilmiyorum siz sadece dosya guvenliğinizi sağlayın yeter yada bazı yardımcı siteler var google a xnova yardım yazın belki bazıları cıkar Kurmadan once nasıl bişey diyemi merak ediyorsunuz = TIKLA Admin Girşi Uye adı : Admin Şifre : 123456789 Hazırsanız başlıyalım ilk once script'i indiriyoruz linkler yenilendi !! 23 Nisan 2010 OYUNU İNDİRİYORUZ = TIKLA (Yeniden Yuklendi) ALTERNEKTİF LİNK = TIKLA rar Pass : www.frmtr.com 6.79 MB %98 turkce ( XNOVA 0.8 ) (resimli anlatım silinmiş linkler kırık) > (HD) (Videolar kota dostu değildir eğer limitli internet kullanıyorsanız tavsiye etmiyorum) Bunca sureden sonra işi dahada kolaylaştırmak istedim ve videolu anlatım hazırladım ses yok sadece yazı ve goruntulu olarak oğrenebilirsiniz ( Yazım hatalarım oldu F klavyeye alıştıkdan sonra Q ile yazınca şaşırdığım icin... ) ----------------------------------------------------------------------------------- 1.Video Funpic'e Kayıt ve ayarlamaları yapmak Gayet basit bir işlem. Kayıt olamayanlar yada ayarlarını yapamayanlar bakabilirler TIKLA VE İZLE Sure 7:52 ----------------------------------------------------------------------------------- 2.Video FTP'ye Dosyaları atmak Biraz uzun bir işlem sıkabilir bazen 10 dk surer bazen 1 saat internet hızına bağlı TIKLA VE İZLE Sure 5:28 (ftp ye dosya yuklemek icin internet explorer yeterlidir 5.x ve ustu [7.x Haric] Başka bir tarayıcı ilede yukleyebilirsiniz Firefox icin FireFtp oneriyorum) ------------------------------------------------------------------------------------ 3.Video Kurulum En fazla şaşırılan yer fakat gayet basit birkac adımda oyunumuzu kuruyoruz... TIKLA VE İZLE Sure 9:42 ------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------ Yazılı anlatım 1.ADIM BİR FTP VE DOMAİN ALMAK !! ( MySQL destekli) ilk once www.funpic.de ye giriyoruz uyelik alıyoruz..... (isteyen www.funpic.org dan da alabilir ingilizce ) uyeliğimizi aktif edip tekrar girdiğimizden sonra soldaki meuden user center a tıklıyoruz ( Dikkat alacağınız bu ucretisiz server sizi ancak bir yere kadar goturur uyeleriniz arttıkca server yavaşlamaya ve reklamlar cıkmaya başlar. Tavsiyem guzel bir sunucu satın almanız ) WEBHOSTİNG FTP YE TIKLIYORUZ [IMG]http://img13.**************/img13/2866/57767453.gif[/IMG] activate butonu cıkıyor karşımıza tılıyoruz acmak icin adımlar geliyor NOT = ftp şifreniz uyelik şifrenizden farklı olmalıdır (ftp ye girerken gerekli bir yere not alin) bu adımıda gectikden sonra WEBHOSTİNG MySQL ye tılıyoruz [IMG]http://img14.**************/img14/356/19289299.gif[/IMG] bunuda kurunca işler tamamlanacaktır (bunun şifreside Mysql ile bağlantı kurarken gerekli ftp şifresi ile aynı olabilir) -------------------------------------------------------- 2.ADIM FTP YE DOSYALARI YUKLEMEK ! Vermiş olduğum rar ın icindeki dosyları ftp ye atacağız ilk once dosyaları RAR dan cıkartın .......sonra Ftp ye girmek cok kalay bir işlem şoyle giriliyor : ftp://ftp.UYEADINIZ.X1.funpic.X2 (X1 : uye adınızın ilk 2 harfi ornek uye adı ali ise al yazılacak -- X2 : Org yada De Hangi siteden aldıysanız ona gore ayarlayın dosyaları yuklemek icin internet explorer 5.0+ yada bir ftp ye dosya yukleme programına ihtiyacınız var Firefox ve İE7 de olmuyor firefox a eklenti ile oluyor ftp de isterseniz yeni bir kalor oluşturun Evren1 RAR dan cıkardığınız dosyaları bunun icine atın ( işlem 30 dk-10 dk alır ) yada direk bışluğa kopyalayın BU esnada oyun falan oynayın vakit gecsin yuklendiğinde ise oyle hemen giremiyoruz ilk once aşağıdaki adrese girin http://UYEADINIZ.X1.funpic.X2 (Eğer klasor icine attıysanız sonuna /KLASORUN ADI ekleyiniz ) X1 ve X2 nin ne olduğu yukarıda yazıyor girdikden sonra işte burası onemli yer bircok kişinin buraya gelipde ilerliyemediği tek yer burasıdır sizden MySQL bilgilerininzi istyecektir !! aşağıdaki gibi uygulayalım ____ ilk once cıkan ekrandan aşağıdaki WEİTER a basınız SQL server = localhost ( dokunmayın) DATEBANK = UYEADINIZ_01 ( _01 uye adınızın sonunda bu olucak) prefix = game_ ( bırakın oyle kalsın ) DB login = date bank ile aynı olacak DB pass = MySQL şifreniz bunları yaptıdan sonra instaltien e tıklayıp devam edin ----- şimdi geldik son aşamaya bizden ADMİN yani yoneticinin uye adını istiyor tabikide oyunun admini bu istediğiniz uye adı ve şifreyi yazarak kayıt olun bunada devam ettikden sonra işimiz tamamlanıyor ve şimdi http://UYEADINIZ.X1.funpic.X2/VARSA KLASOR ADI den oyuna girebiliriz !!!! BU aşamaya kadar sorun yaşamadıysanız oyununuz kurulmuş demektir !!!!! şimdi oyuna az once aldığımız uyelikle giriyoruz sol menude admin yazıyor oraya giriyoruz yeni bir sol menu gelecektir ordan ayarlar diyoruz !! oyuncu ismi yazan yere oyunun adını yazıyoruz ornek ali ogame hızlar icinse 2500 u hesap makinesi ile carpıp hesaplıyoruz ornek filo hızını 100 yapıcaksak 2500 x 100 = filo hızı ana bina kristal fln yazan yere ise saatlik maden kazanmayı yapıyoruz ( buda onemli ) enerjiye dokunmazsak iyi olur haber aktiviteyide kendimize gore değiştiriyoruz en aşaığıdan kaydete tıklıyoruz veee tamamdır !!! ------------------------------------------------------- Bunca uğraşdan sonra hala daha kuramadıysanız Videolu anlatımı deneyin Yada mailden ulaşın [email protected] (alıntı yapacaklar ''-ALINTIDIR'' yazmayı unutmasın ------------------------------------------------------- iyi oyunlar eğer hak ettiysem +REP etmediysem bile bir yorum beni mutlu edecektir -------------------------------------------------------- Forumtr turbo_mustafa Bilinen Hatalar İnternet Explorer kullanıcıları yazıları cok kucuk goruceklerdir Firefox onerilir ..... -------- __________________