Buyrun arkadaşlar...Kesinlikle alıntı değildir... + Rep pls Kopucaksa kopsun ip beni sevmeyen varsa s*ktir olup gitsin... Tutamadım verdiğim sozlerimi silemedim yaşlı gozlerini... Haydi Son Bir Defa Tutayım Ellerini... Yalnız Uyanmak Cehennem...Madem Uyku Yarı Olum Canıma Gecedir Kasteden... Etrafta cakallar ellerde bıcaklar duyduğuma gore yakında canını alcaklar... Ruhum izin vermez uyumaya... Ama gittin terkettin hayatımı sen mahvettin ben sensiz cok mutluydum git hadi git hadi cık kalbimden... Ellerimi uzatamıyorum son bir şansa avutamıyorum kendimi zorda olsa... Kendimi Unutmak İstiyorum Yol Kenarına Biriken Kuru Yapraklar Gibi... Sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti ruzgar hiclikistandan olmek tatlıydı baldan... Yuruyuşu paytak paytak farları yak karşıya gecmeye calışıyor caylak Bariz boynumu bağladım balona... Bana Hayat Pınarlarından umduğum kadar bırak...Bırak zamansız olsun olume ecele hitabe her surat... Yenisi alınamaz bir cumle oldu '' Mutluluk'' satılmaz... Gelip gecen nedense kalıcı olamamış bir duş benimki...Baktığım guneş biraz soğuk uşur yuzum saraydı... Revizyonda kalbim goruşmek istedim kilitli... Anladım artık yalan dolanmış herşey herkes aynı... Yeni bir guneş doğdu belki farkına bile varamadım... __________________