Akdeniz Ureticiliği ve Kudus Şeytani Zırh Ureticiliği
Yeni yama ile birlikte 2 yeni meslek oyuna dahil oldu. Bunlar; - Akdeniz Ureticiliği Bu meslek ile birlikte Mavi Mine, 1-3 seviye arası şeytani demir uretebiliyorsunuz. Seviye 90 ve uzeri kişiler bu mesleği oğrenebiliyor. Şuan bu mesleği 3. seviyeye kadar oğrenebiliyorsunuz. - Seviye 90 ve uzerinde oyuncular bu mesleği oğrenebiliyorlar. - Bu meslek uretim yetenekleri miktarını etkilememektedir. Yani en fazla 3 tane uretim miktarı alınabiliyor. Bu sınırı etkilememektedir. - Bu meslek şuan 3 seviyeye kadar yukselebiliyor. - Bu meslek ile birlikte Mavi Mine, 1-3 seviye arası şeytani demir uretebiliyoruz. - Mavi Taş Ozu eritme diye bir olayımız var. Bu olayda ise seviye 80 ve uzeri ekipmanlarını eriterek buradan mavi taş elde ediyoruz. Bu mavi taşlar ise Kudus ureticiliğinde uretmiş olduğumuz ekipmanlara kattığımız mavi ozelliklerin artmasına yardımcı oluyor. Bu taşlarda kademe kademe ilerliyor. Şoyle ki "Okyanus Taşı, Mukemmel Okyanus Taşı" şekilde ilerlemektedir. Bu taşların her biri de mavi ozellik ekleme sırasında gelecek olan 1. 2. 3. 4. 5. ozelliğin guclenmesini sağlamaktadır. - Kudus Şeytani Zırh Ureticiliği Akdeniz Muhendisliği ile bağlantılı bir meslek. Akdeniz Muhendisliği ile uretilen turuncu ekipmanlara mavi ozellik eklemek icin oğrenmeniz gereken bir meslek. -Kudus ureticiliği seviye sınırı 8 -Uretim icin gerekli parşomenler; Savaş Puanı Dukkanı, Saygınlık Dukkanı, Prestij Dukkanı'ndan temin edilebiliyor. -Şeytani demirler ise Akdeniz Muhendisliği ile uretilebiliyor. -Ureticilik icin ook uzerinden formul alınıyor. Bu formul okunduktan sonra, hangi ekipman uretilmek isteniyorsa onunla ilgili parşomen ve şeytani demir gerekiyor. Yapılan uretim ile birlikte rastgele Girit, Han, Ares, İmparatorluk ejder ve pluto turunde bir ekipman uretiyor. - Şeytani ekipman boyama ile de ise bu yolla uretmiş olduğumuz ekipmanı yerleştiriyoruz. Burada bize gerekli olan ana malzeme mavi mine. Bu mavi mine uretmiş olduğumuz ekipmana rastgele mavi ozellik eklemekte. Bu mavi ozellikler icerisinde binek yetenekleri de yer almaktadır. Bu sistemde bir Run taşı istemektedir. Bu run taşı guc, dayanıklılık vb. ozelliklerin yapılan bu mavi ozellik eklenme de kesinlikle o ekipmanda bulunmasını sağlamaktadır. Her run taşının bir normal bir de yuzdesel olarak ozellik arttırıcı runu bulunmaktadır. ( Yani; Tum ozellikleri arttırıcı run taşı: Ekipmanda tum ozelliklere +200 verirken; tum ozelliklerin yuzdeli run taşı ise, ekipmana gelen tum ozellikler ozelliğinin yuzdesel olarak gelmesini sağlamaktadır( Tum ozellikler +%48 gibi. ) )