Benden'de Msn NickLeri Cok fazla Olmasada
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Benden'de Msn NickLeri Cok fazla Olmasada
-
26-09-2019, 20:57:10Kendime Boyle bişi Uydurmustum İsmim Cenk Oldugundan ....................................... [C]esur [E]tkileyici [N]azik [K]arizmatik Bırak Millet Aşkı Sokakta Opuşmek Sansın.. Biz Sevdigimizin Gozlerine Bakmaya Kıyamazken (0+1=1) > Haklısın“sıfırın”gucu yoktur..(0 x 1=0) > ama dikkat et“sıfırın”kaybedecek birşeyi de yoktur Dun Geceyı Unutamıyorum Yatakta O Yaptıkların O emmeler Isırmalar Inan Cıldırttın benı Uyandıgımda Gıtmıstın Kanlı Carşaflar sahit Geldıgınde Senı her Yerde Aradım Vucudumda Izlerın Var Bu Gece uyumayıp Bekleyıcem senı gorur gormez uzerıne Atlıycam ( ALLAH'IN BELASI SIVRI SINEK ) Né ZaMaN qoL Dié ArKaMı DonSéM éLiNdé 0fsaYt ßayRağı iLé ßéKLéR HaYaT. ßeni qorunce ''Ma$aLLah'' Dé... Cok !st!y0rSan ''!n$aLLah'' Dé... Kafam Kadar quzeLisén qeL olalım Dé !! Hayat Bir Bardak Caya Benzer İnsan İse Şekere Cayı İctikce Hayattan Tad Aldığını Sanırsın Oysa Hayatın Seni Erittiğini Cay Bitince Anlarsın..... eskiden... hayat Cok Başkaydı... ve Sen... tum Hayaller icinde Tek Gerceğimdin !!! şimdi ise... hayat Bambaşka... ve Sen... tum Gercekler icinde Tek Hayalimsin HaDi ßen Kucukken MıknatıS yuttum ßilinCSizce! Ama HerKeSte ßi ParCA Demir mi yutmuş ne ?? GeLen yaPıŞıo GiDen yaPıŞIoo Bugun hep dışarıya baktığın camdan değil, hep dışarıya baktığın cama bak… __________________