ben alıştırmalarını yaptım sensizliğin artık koymuo..
*bir daha mı deneyelim dediniz ? olmaz bayım, ikinci eli olmaz aşkın !
kandırdım bén kéndimi.. oLmamış,oLmadı vé oLmayacak kadar uzak bana umutLarım..
'Bana Romeo'mu ver; sonra olduğunde Al da kucuk yıldızlara bol onu; Onlar goğun yuzunu oyle bir susleyecektir ki,Butun dunya gonul verip geceye, Tapmayacaktır artık o muhteşem guneşe.'
yardımet ruhum... yardımet bana sesini ben duydum.. cok var hic duymayan..
"bazen, sesini duyurabilmen icin susman gerekir..."
Bir ses beklemek senden Soluk beklemek Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım Hic bu kadar uzun susmadın sevgilim. Hic bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere gozlerimi goturmeden yanında!..
Seni seviyorumlar yok O dil beni terk etti Seni seviyorumlar yok Bulutlar gitti:*
git.. kaLmaksa OzgurLuk aLıp başını gitmektir. Ya gonuLLu itaat Ya nihayetsiz seyahat… Seyahati secerseniz aşk şapkasını aLıp gidecek. Aşk’a duşerseniz ozgurLuğe yoLcuLuk bitecek. Cunku nasıL ozgurLuk aşkın zeminiyse aşkda ozgurLuğun finaLidir
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş Hayatın yalanlarına.. Anlamaya calışmak sacmalık..! Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.. Ama bazen! Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.. Zaman değilmiş gideni getiren.. Aslında zamanmış var olanı goturen..! Kalp Susarsa Can Boyle Acır ..
ßak ..! Gidiyorum İşte.. ßak ßitiyoruz ..! Sen ßeni ßırakıp Gidemezsin Demiştin .. ßeni 0nca Yıpratırken ßu Aşkın Son Nefesini Vereceqini Hic Tahmin Etmedin .. ßen İncinmezdim KırıLmazdım YoruLmazdım Senin Gozunde .. ßu Yuzden ßana YukLenmeLiydi Aşkın Tum Sucu Ve FaiLi ßen 0LmaLıydım .. ßutun Aşk Susu VeriLmiş CinayetLerin ..
Hasret KaLbe Zehir... Ben Kendim yapamadım Bari Sen AğLat Beniii
Eğer gittiğim bensem soyLe bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim..
iyi oL, sağ oL ama bana uzak oL! Başka Renk mi duşLemiş kaLbin, kırmızı odasında?!
Ben senin beni sevebiLme ihtimaLini sevdim !
YaLnızLık sen ne guzeL şeysin diyorum bazen...
Ben beKlerim de zaman bekLemez ki benii..
Buyumuş takLidi yapma! Git de parkta kumLa oyna xD ZiLLer caLıyor ve
Git demiyorum sadece geLme ! : sen
gidiyorsun.. ZiLLer caLıyor ve ben oLuyorum.. Hani gitsen diyorum xD
Hepsi benim. Hepiniz benimsiniz xD
asolan hayattır bir akvaryumda yazmak, akvaryumda yaşamaktan koLaydır;bu yuzden her dize biraz eksik her şiir biraz yaLandır..
Vakit Tamam ! Seni Terk Ediyorum..
duş bitmeden sen bitme bitmeden sevgi gitme !
Aşkımız iki gozLukLunun opuşme cabasıydı; gozLukLeri cıkarmak hic akLımıza geLmedi. xD
OLu oLarak eLe geciriLiyor en sıcak insan sozLeri.. Ve huznum bir kamu morgunda işe başLadı.
Bir tek seninim xD
Kendimi yormadan... ULaşsam sana, dokunsam ruhunaa.. Kimseye sormadan.. YoLundan cıkıp kavuşsan sen banaa.. YaLan dostum aşk diye bir şey yok! :
KurtuLsam senden......
GuLeşLerimi TahLiye et ey Panos! Cezasını cekmedim mi?
Kendimden kacıyorum beni sakLayabiLir misiniz ?
Kendim kim? Tanıdığım biri mi?
O yok.. Ve biz mutLuyuz....
Bende sana yetecek kadar ben kaLmadı... Yaşamak uğruna oLmek bu oLsa gerek Sevmek uğruna acı cekmek bu oLsa gerek Hayat uğruna savaşmak bu oLsa gerek Peki ya senin uğruna UzuLmek niye? AşkLarı da devraLır mı kaLp nakLi yaptıranLar?
En guzel ruyaLarı andıran enginLere En guzel umitLerLe acıLmak istiyorum. GozLerinin icinde, biLmediğim bir yere GunLerce gitmek gitmek ve donmemek...diyorum.
Oy Tombulum TombuLum Yoldan Geldim YorgunuM __________________