hakikat varken mecaz aranmaz her tesbih sallayan adam olsaydı imam mafya olurdu oyle bir yar severimki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarım ama dudagında ruj arkasında puşşt gorursem anam avradım olsun benzin doker yakarım sil kızm sil yarattıgın o karanlık eseri en kralından ustundur bu gordugun serseri uyuyacagım uzerime gazete ortun Síz kµtµ kµtµ pénsé øynÂrkén , bíz kµtµ kµtµ EFES í¢íyørdµk ߀n Guzele Guzel Demem Kafam Guzel Olmadıkca.. dogayı SeviyorSan ağac dik . vatani SeviyorSan pkk S*k Hicbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GunahLar kadar.. ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir . Koyun ! FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ? Ben ceketimi kaybetmişim,sen duğme arıyorsun.. evliyken balayına , bekarken alayına gider. hatun dediğin koluna taktınmı yakışacak, duvara caktınmı yapışacak ! BU DUNYAYA NASIL KAZIK CAKILIRMIŞ HERKESE GOSTERECEM... ! listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler bizde bilirdik sevdigimize pırlanta almasını ama arkadaşlarımız actı yedit.ictik pırlanta parasını KuzuLar Icin Aglayan Kurtlarda vardır Hayatta ...!!! ßasitLer İftira EdeR ! / AcizLer Şikayet EdeR.! / AsiLLer De İdare EdeR..! Hoş Geldin Tatar Ramazan! Bu aRaLAr oT TakiLiYom isTéYén.. ézip GéCéR isTéYéN SARIP iCéR! UsLu 1 Cocuq OlursaN PeLki 1 Gun Şirinleri biLe gorebiLisn coca colayım hayatın tadıyım roccoyum cok şekerim albeniyim bahanem cok cikolatalı gofretim war mı beni seVmeyen !!! tayip gul bahcesinde gullerle ilgilenirken eline diken batar ve eli kanar, kucuk cocuk şaşkınlıkla sorar) -aa -n 'oldu ulan? -senin eline diken batar mı? -ne diken,? attan bile duşerim... tabi ki batar. -senin elin kanar mı? -kanamaz mı.. burası yan gelip yatma yeri mi? -ama..sen tayip değil misin? -oyleyim cocuk.. -ama.. - bir gul ne kadar zor yetişiyor biliyor musun? tohumlarını israil'den getirt, unakıtan'ın oğluna ithalat kotası ac... sen kendine şunu soracaksın: ben burayı adeta pazarlamakla mukellef miyim? eğer mukellefsen, ne gul tohumu kotaları, ne de soylenenler umrunda olmayacak.. anani da al git buradan cocuk... Herseyi Bilmene Gerek Yok, Haddini Bil Yeter . . İ s t i f a M ı .. v e R i y o R m .. H a y A t . . . Zararın Neresinden Donersen Don Donek Olursun † iNtihar étti ; Hayallérim † İmza atamadık diyé! kucumséméyin!géréktiği yérdé Parmagı ßASARIZ!!! ßiliyorum Senin Niyetin Benden Uzak KaLmak Yakıştımı Be GuLum.. Bizi Boyle Arkadan VurmaK ! KøpYãLã TaRzıMı Yp$tR HãYatıNa x) benim dostum olume gidiyoruz dedigimde niye diye soran deyil farketmezz diyendir...! oLum µ??µ g?ß? ?ª?Lı ?lsa m?za? ?ªşı?ı? uz????? ?ª?Lı ???ªLª? ?ªzılı?... ;;;DAL RUZGARI AFFEDER AMA, KIRILMIŞTIR Bİ KERE..;;; ßuqun Oturdum OLumu Du$undum, Daha On6sında vé Hayat ßoyLé quzéLkén... Sacmalayıp duruyorum... Bazan kendimden korkuyorum ! Bu aLemde Şekli Ben Koyar Ben Cizerim,Oyunu Ben Başlatıp Ben Bitiririm.İşine GeLmezse"GAME OVER" GuzeLim.. KıSa MsJ'dA BiLe 160 KaRaKtEr VaR SnDe 1 TaNe BiLe yOq İhanetin nedeni oLmas…bedeLi oLur….! Hådî øyµn øynåyåLIm ; Sén ßénîm DµygµLårImLå , ßén Sénîn HåyåtInLå ¿' £vveL Zaman İcinde masaL oLduq... Hadi Takas edeLim biŞyLerimizi.. quLuŞunden ver.. omrumden aL... 'nefess aLma efess aL' !...?ğ??ş?? ???? ???g??...! KanKa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !... Kurda sormuşlar énsen neden kalın ¿ Kurt demiş Kafamın kalın olmasından iyidir Babalar Onde Gider!Cunku;Cocuklar yolu bilmezler...! Herkez KraL DeLikanLıdır..KraL DeLiKanLıyı Bozan 250Gram AmDır KuraL 1 ) Ben Her Zaman Haklıyımdır KuraL 2 ) Haklı Olmadığım Durumlar Olabilirki Gayet Doğaldır Ozaman KuraL 1 ) Gecerlidir g£c£md£ £fkAr, kAfAmdA £srar, iCimde Israr, yuzumd£ Inan haSar Inan gonLum hAzAr yAni ßoyLe piSkOpAt yAzAr ßoyLe yAzAr... Koyamadım hayatımı bicime..Koyarım bole hayatın icine..... BiLkİ SoKaKta İsMiM sErsERi DiYe gEcER ;;; aMa BiLkİ bu SeRsErİ SeNiN iCiN cAnIndAN VaZgEcER -Delikanlı Pokemon Toptan cıkmaz Ya olumune Severiz,yada tek kalemde Sileriz!Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz...? Biz İctiklerimizin Değil, İcerken Duşunduklerimizin Sarhoşuyuz... Dunya durmuş biz donuyoruz... severse mutlu et ,sevmezse sktr et be karrdeşim KALBİM SOZ VERDİ BANA GURURLU OLUCAK HAKETMEYENİN GOTUNU KALDIRMICAK!! BeDeniN baKiRe oLabiLir Ama RuhUn FahiŞe oLmAsıN.KusUra BaKmA bu OmuZLaR nE bACaKLaR goRdu SenDEn İyİ oLmAsIn!!! Eskiden Ali ata bakardı , şimdi karıya kıza... Eskiden Işık ılık sut icerdi,şimdi votka redbull.. Eskiden ipek ipi tutardı, şimdi ah ipek ahhh)) LafLa deiL 17 yıLdır icraaTLa yaşıyoruZ.. ßundan ßole senin gibiLere karNım TøK ! Hayat senin Rømeø ama aRtık Juliet Yøk...!!! - - 'qideNe yoL veReceqSinqi qeLen ayaqTa kaLmasın..! Ahh nerde o eski aşklar şimdi mecnun kupeli leyla ise kaşar! Kendin RahaT oLabiLirsin ama Beni rahatSız etme hakkına saHip oLamazsıN! itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim ya kabuLLeniR ßurda kaLırsın yada aRqanı doneR yoL aLırsıN.. maSum gorunuŞe baKıp aLdanmayıN. o biR manYak ! Ulan a.kood*m Cin mi oLdun? Carptıın adAm $eytaN oLm!! Kalamazsın Bu Hayatta Bakire..En azından Hayat Koyar 1 Kere .. haYat ßéNdén aLdIkLarInI néRéné SokucaksIn..?! BasTım Muhuru GoReceK guNunu!! Onun quseL oLması iCin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! eLbet Sana Gorede Bir Tarifem VarDır Rahat oL...! bisim sıfaTa ihtiyacığımıs yoq,adımıs soyadımıs YTR!! kir qostérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ADAM SanDıkLARIMIZ MaDaM CıkTI. . GeRcEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...!! PaPaTyALaRıN AcMa MeVsİmİ GeLmİş ??z ????lıqı?ızı ????lı?...????ı? ??l??l?? ?l ???????l??... BuleNt erSOY cOk bYuk SaNatcı olAcAktı aMa ONuNu! keStİler.. aLıRıZ eMaNeTi BoZaRıZ aDaLeTi maHaLLemiZDen GeCiLmeZ eLimiZDen Su iCiLmeZ ^^S A R I Y E R^^ CoCuĞuYuZ BiZe RaCon KeSiLmeZ.... ...fondoténLé kapanmıor acıLar > MiLyon kere cewaßımsın !! '' İkinci EL Ovqu TuccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Owquyé İhtiacım OLsun..! Bana Bir 'Evet' de Dunyanın Butun JelibonLarı Senin Olsun xD sen iikii yuzLusun … hangii tarafiina tukureyim?!! Kendini bi b*q sananLar.... Gercekten Sandıqınız qibisiniz.. xD yukLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD ßana bak zayıfLamış gordum seni!!! Karakter oLarak tabiki xD YanLızLıık henuz 1bebeK qunden qune buyuyecek ! '