Ayrılık Koyar Adama ; Kolaydır Adam Olmayana Hoşuma Gidiyo ; Sensizliğin Ciğerime Dolması.. Yαğmurun gozundεn sεli , Gozlεrimden sεni Ozlεminden bεri αnlαtırım ; " Aklın Aklı Kαrışır " İcim acıdan curudu ; Onlar Esrar Sandı Benide Oldurdu.. Herkes Ayaktayken Uyurdum ; Herkes uyurken ayakta uyurdum.. Gozlerimin siyahı gorur beyazı ; Bu yuzden sevdim hep ayazı.. Kış bu kadar serin ve temizken ; Neden herkes bekler yazı.. Unutmak tamam da ama "Seni" bilmem ; Senin olmadığın cennete ben girmem.. Onun bir yureği varmış bana karşı olmayan ; Bende bir yurek var ki başkasına dolmayan.. Bir filimdi gozlerin bense seni izlerdim.. Kilidi kayıp sandığın icinde seni gizlerim.. Bir hayal peşinde perişan yururum soylemem Gurur dediğin budur ya, olsemde gel demem.. Seni unuttuğum gun guneş bile doğmaz.. Ben icinde boğulurdum olsan iki damla yaş.. Bu sayfa aşk ağacının bıraktığı son dalı.. Ben gonlumun kralicesinin gonlunun hamalı.. Bir periydin sanki 12 den sonra Saat 12 yi gecsede beni unutma.. Kuru dağ dort mevsim son bahar Azrail benim icin son yar.. Bitti artık, neredeysen orada kal kızım Nasıl boyle masum durdu o şeytani kırmızın? Dun gece bir yıldızla hayallerime kaydım Benim uykum yeni gelir, millet der gunaydın.. - Şuan dumanla birlikte cıkıyoruz bak zıvanadan.. Hayat! Sıkıldım az pozisyon değiştirelim mi? Sana donduğumde tum gunahlar bana yonelir.. Mutlu olan değil, olumu goren gulebilir. -Mutlu olan olebilir, olabilirdi oldu. Deniz kadar guzel gozlerin ; Gozlerin kadar guzel değil deniz.. Mukemmel erkeği dışarda aramayın , Cunku ben evdeyim.. - Cıkarken haber veririm.. __________________