Saniye saniye beni yaşamak varken; gun gun takip etmek nasılmış yavrum ? ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Saniye saniye beni yaşamak varken; gun gun takip etmek nasılmış yavrum ? ;)
-
26-09-2019, 20:51:13Saniye saniye beni yaşamak varken; gun gun takip etmek nasılmış yavrum ? Benim icin onemin tartışılmaz......CUNKU YOK Sevgilim ''beni aldatıyor musun" dedi, "hayır, onu aldatıyorum" dedim, dağıldık.. Bu gun ergen Kuzenim netten ''Abi nolcak bu memleketin hali'' dedi. 45 dk anlattım. sonunda ''Ok, Fotomu beğensene'' dedi. Kahroldum. Twitter apaci doldu. Size yeni bi sosyal paylaşım sitesi acalım, adı da Kıvıttır olsun. Gidin orda istediğiniz gibi Kvıttırın. Tanıdığım en iyi oyuncu 'eski sevgilim' Surekli profil fotoğrafını değiştirmen cirkin olduğun gerceğini değiştirmiyo cirkin kız, sakin ol artık cirkin kız, helak oldun cirkin kız.. Eger kalbinde ben varken aklinda baskasi varsa,artik neremde oldugunu anladin sen.. Senin bana ihtiyacın olduğu zaman benim sana inancım kalmayacak Kimlik gosterip otobuse binen adamdaki hava da kimsede yok anasını satıyım, sanırsın ki CIA'den ... "SADECE, iki şey YIKAR bizi..! Biri ŞAMPUAN, biri SU..! Boşuna beklemesin bazıları, dahada birşey YIKAMAZ..! ) Bazı arkadaşlarımı rehbere dağ isimleriyle kayıt ediyorum. Bu şekilde aradıklarında hangi dağda kurt olduğunu kolayca anlıyorum. 2 dakka adam ol desem kac dakkam kaldı diye soracak insanlar var Olimpiyatlar'da cirit atma değil de,trip atma diye bir dal olsaydı, Turk kızları altın madalyayı kimseye kaptırmazdı. Bir kadın trip atmayı bırakıp,, mantıklı konuşmaya başlamışsa sana olan aşkı bitmiştir... Yol alabilirsin.. Sahur ozel tarifesi..Bir teşekkuru cok gormeyeceğinize eminim. __________________