Messenger plus Uckağıdı.. Sakın indirmeyin..
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Messenger plus Uckağıdı.. Sakın indirmeyin..
-
26-09-2019, 20:51:01Evet bir kac ay once messenger plus indirdim. Gayet cancanlı hoş ayarlar vs. birkac gun sonra giremeyince hesabınız bloke edilmiş uyarısı okudum. Bilgisayar programcısı olduğumu soylemek kaydıyla bilgisayarımda virus vb. olmadığını ve msn me sadece evimdeki bilgisayardan girdiğimi onceden belirteyim. Blokenin nedeni ise spam mail gonderiyormuşum veya aşırı kabul isteği. Halbuki msn i ayda bir ya acarım ya acmam. Velhasılıkelam kod istedim cep numarasını girerek kod geldi hesap acıldı girdim. Bir hafta sonra giremedim hotmailden hesaba girmek istediğimde gene bloke edilmiş dedi. Hemen Messenger Plus' tan şuphe ettim ve herşeyini bilgisayardan sildim. Gene kod istedim hesap duzeldi. Bir sure sonra girmek istediğimde gene bloke olmuş hatası aldım. Sanırım benim mail adresim mail liste falan eklendi veya plus ile huklenen antiviruslerin bulmadığı msn icindeki birkac kod mailimi şifremi mail list programına otomatik yukluyor. Ve benim mailim kullanılarak istek veya mail gonderiliyor. Demem şudur ki boyle bir durumdan şuphe ederek uzun zamandır yuklemediğim Messenger Plus ı ben yukledim siz yuklemeyin. Bu durum kanunende yasaktır. Messenger Plus ı yapanlar da yukletenler de bellidir. Yeni bilişim kanununda bunun icin guzel bir ceza da mevcuttur. Bu durumu bu şekilde yapanları ilk once Allah' a havale ediyor, sonra da bilişim sucları bolumune şikayet ediyorum. Şimdi ayıklasınlar bakalım pirincin taşını. Ayrıca bilişim sucları bolumu şefi de cok yakın tanıdığım oluyor. Bu işi yapanlar yakında 3 yıla kadar hasip istemiyle mahkemede bulurlar kendilerini. Yapanlar bunu okuyorsa yakında kapınız calınırsa şaşırmayın. __________________