Biz kurbanimizi fazlasiyla verdik . Herkese hayirli bayramlar . :) İnceden başlayalım
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Biz kurbanimizi fazlasiyla verdik . Herkese hayirli bayramlar . :) İnceden başlayalım
-
26-09-2019, 20:49:57Oncelikle Merhabalar herkese. Kurban Bayramınız Mubarek Olsun .. İyi Bayramlar. onceden aldıgım bayramlıkları yastıgımın altına koyup heyecandan uyuyamazdım şimdi sensizlikten. '' Kardeş Ondan Sana Hayır Gelmez '' Diyenlerin Hepsi, Onun Yanında Şimdi !! Nasılsın' deyişiyle iyi olduğum insanlar vardı. Sonra bir bakmışsın, İş işten gecmiş.. Gecmediğini bile bile.. Haklılar, Kotu olunca herkes gider.. Herkes ben değil , Yetinmez gozlerinle .. mutluluk tamam gel kardeşimsin Benim, seni anlatacak kelimelerim bitti.. Hani feda ettiğim, Gencliğim gibi.. Hayatı dolu dolu yaşayacağım diye, her onune geleni icine almak zorunda değildin Be Kadınnn.. Ki sen , Duşuşteki kafanın , En Giderli duygusuydun , Ne cabuk onun bunun oldun ! Kardeşim dediğim insan bile benden daha yakınken ona ,hangi aşkın ızdırabını soruyorsunuz bana ? İstediğin kadar hızlı ol , Mezarda beraberiz . Ve sonra dedim ki, Benim kifayetsiz kalan kelimelerim, Senin kıyafetsiz kalan bedenin.. Anladın Umarım * Kimi zevki ugruna yaptıgı cocugu aldırır kurtajla,kimi sokaktaki yetimi bile doyurur asgari ucret maaşıyla hayat işte. Kimsenin yanındaki sevgilisine bakmadık, Bu yuzden Elimiz cebimizde, Başımız yerde.. Allah buyuktur, Duşurmesin o hale.. Evet, gidiyorum demiştim .. Bu sefer cok ciddi bir ilişki icindeyim , kilometreler mesafeler Ve sensizlikle , elim ne kadar telefona gitse bile arayacak gurur yok ulan bende, bir fotoğrafına takılı kalıyorum oyle . Ama zorda olsa koparıyorum gozlerimi o kareden ve bakıyorum bu gecenın en sağlam dalgasına . Yazan parmaklarımı hissetmediğime ayıkıyorum ufaktan, nasıl anlatsam sana .. Nasıl desem harbi saglam harbi asoymuş işte . ve uzanıyorum olduğum yere , bu kacıncı halisulasyonum ? Kitlenip kalıyorum 5 dakika oylece , varlığına dua edip yokluguna lanet ettim ben bu begenmediğin gecelerde . Ama şimdi oyle bir kaybolacagım ki gozunden , değil haritada yer yuzunde bulamaycaksın beni be .. Sozlerimin freni yok bu gece, kifayetsiz kalmayacak sozlerim senın bedenının kıyafetsiz kaldığı gibi .. Dokulecek cok şey var aslında , İmha edilmeyen bombalar patlarsa kafamda , Kıyamete o zaman hazırlan .. Ve deki kendine , Ayıp ulan bu yaptığım boylede siktirip gidilir mi be ? ' Ben ki, elini bile tutamazken , dudağındaki rujun tadını ezberlemiş bi kac lavuk. Ulan varya cinayete teşebbus senin yaşaman , Adamı katil edersin .. Selam verirken elim titrerdi benim Başkalarıda eline verirken neyse .. Gidiyorum .. Eyvallahım olsun hepsine herkese , ve giderken bile suskunluğumu bozmuyorum cumle el aleme .. Elbet paslaşırız benım duştuğum yerlerde , Elbet duşersiniz sizde .. Selametle . __________________