Msn Nickler ..
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●26 Görüntüleme
-
26-09-2019, 20:47:22Sesini duysamda heran yuzunu qormek qibi değil Ozlediğimi bil heran hicbirşey seni sevmek qibi değil .. Bendeydin nefes qibi sendeydim heves qibi sen artık herkes qibi olduktan sonra qeldin .. Hic bakma oyle şaşkın bilmek elbette hakkın icimde buyuk aşkın oldukten sonra qeldin .. Dunya bir yana sen bir yana bende senin yanına .. Bir kız sevdik noldu EFES PiLSEN zenqin oldu .. İstanbullu değilizki altımızda porche olsun antalyalı değilizki kolumuzda rus olsun qiresunluyuz bırakında kafamız quzel olsun .. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşla rezil olursun .. Sevmek sucsa bu suca ortak olalım .. Sen sen ol asla biz olma .. Hayat fani olum ani bi kere versen nolur yani .. Gecmişe donuk keşkelerle yaşamaktansa qeleceğe donuk belkilerle yaşamayı tercih ederim .. Beni sevmediğini artık beni istemediğini qordum .. Sonum oldu .. Benim sonum senin doğum qunun olsun .. Doğum qunun kutlu olsun .. Bizi satanları biz beleşe veririz.....!!!! Milletin derdi ben olmuşum Demekki zamanında cok koymuşum .. Ne kimseye kendimi tanıtmak qibi bir derdim! nede kimsenin beni tanıması qibi bir luksu vardır!!! Hakkımda dedikodu yapıp boş konuşanlar devam edin reklamın iyisi kotusu olmaz!! Bu alemde şekli ben yapar ben silerim oyuna ben başlar ben bitiririm işine qelmezse qame over quzelim .. Kolumuzda 3.5 santim jilet yarası oda bir *****nin hatırası .. Evliyken balayına bekarken alayına qiderim .. Kimine qore kralım kimine qore yalanım herkes rahat olsun ben adamına qore adamım .. Nickini bile qormek istemiyorum , oturum acmasan ii edersin , mailim sana ağır mı geldi? Engelledim seni afedersin Azrail bile şuan senden daha yakın bana .. Bir adım atsam alıp qoturecek beni .. Aşk dediğin ; bir varmış , bir yokmuş .. İlqilenilmesi qereken kişilerle muhattabım!! Karşılık yoksa bi nedeni var, kendini duşurme , qururun ve farkın varsa muhattabımsın!! Herşey senin qelişinle anlam buldu , qidişinle anlamını yitirdi .. Arkadaşlar daha onceden verildiyse kusura bakmayın .. __________________