Yureğiniz kaLdırmaz Diye tozLu raflara kaLdırdığım SozLerim var ßenim ! Beni Kimse KaramboLe Getiremez ! Cunku Sen DeğiL,KraLın biLe Kafamdan GecenLeri Tahmin Edemez. ALdanma ßu GuLuş'Lerîme, Herşeyin Elbet ßîr Sonu Vardır. ßakmayın ßu Gormezden GeLdîkLerîme, Herkesîn ßîr HeSap Gunu Vardır .... ' Allah Affeder Cunku kuLusun Ben Affetmem AkLında BuLunsun . Hep Aynı Adam oLmaktan SıkıLdımm Banada Ogretin İki yuzLu oLmayı .. UmRumda DeiL Hic KmSe Şimdi 2'Le MumKnSe... * Neden İciyorsun Diye Sorma Bitanede Sen IsmarLa (: Ucup Giden HayaLLerimiz BuLutLardan ŞekiL Yapmış Kendine ! KuraL Koymadık Yaşadık HayaTı OLduğu Gißi.. KraLda oLmadık ßunun İcinde CabaLamadık Cocuk Gißi..!! Biz ßir DostLuk Kurduk KRaLını Tanımayacak Gißi ...! Pembe PantoLon Giyen Erkeğin Konuşma Hakkı oLduğunu Sanmıyorum...!! Pamuk şeker yesin o Erkeklerin ozel duası , Allah’ım şukurler olsun verdiğin 'Nimetlere, Didemlere , Ciğdemlere , Gizemlere , Sibellere.' Secici oLacaksın Bu Hayatta...!! ALkoLun Sahtesi Kadının Khpesi Carpar.. Oyle ßi HoşcakaL Derim ki Sana , Fatiha Okundu Sanarsın Ruhunaa ,) Onun Beni Af Etmesine Gerek Yok , Umutlar'ım Beni Af Etsin Yeterdir . Bana Koymaz Bu Gidişler , Devam Et Guzelim Sana Hayırlı İşlerr ,) Gideni Hic Durdurmadım..!! Beni Kaybetmeyi Goze ALanı Kazanmaya CaLışmam.. AcıLıp kapansaDa yaşanan Defterr , Tarihin en quzeL yeRinDe Son Sozu Hep DirenenLer SoyLerr ,) Sene 2012 Kızlar Manken, Model, Erkekler Şirket Sahibi, Galerici ! iyi Bari Bizde Koyumuze Geri Donelim mk Ağzımı yoracak değilim,bende sana gulecek yer cok ,) Dost Dediğin Kotu Gunde ßelli OluR SonduRun IşıklaRı DostlaRımı Sayacağım. Ceseet Torbasına Donuşmuş Suratlara Gulucuklerim Oncu Olsun .. Beni Yanlış Anlayan Tuum Lavuklaraa Sivri Dilim Koysuun Biz Gozyaşı Dokmeden'de Ağlarız , Yeter ki Yaşasın İcimizde Kalan Hatıralar'ımız . Korkuyorsun , Cunku benim oLursannn butun erkekLeri Kaybedersin ! BaK Canıım Dunyası Senin Peşinden Koşsa BiLe ...!! Benım Gibi Seveni BuLursan SeLam SoyLe ArsızLiğa Cesaret Zinaya Aşk DediLer..!! Bir NesLin AhLakını işte BoyLe YediLer.. Kuran'ın Terbiye Etmediği NesLi..!! Cehennem Ateşi Terbiye Edecektir .. Bir Teşekkur Yeterli. İyi Forumlar __________________